A 100 legjobb nő a tévéből: Ada

ada
Vágólapra másolva!
A Szelfiben őszintén mutatta meg korántsem gondtalan hétköznapjait, a reality még díjat is nyert a minap. Ada a Reflektor megszűnte óta nincs képernyőn, pedig még esti show-t is el tudna vinni.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó (vagy a közelmúltban látott) sorozatok, tévéműsorok legcsodálatosabb, legszebb nőit. Hétről hétre bemutatunk egyet, a magyar és külföldi színésznőket, műsorvezetőket, bemondókat viszont nem rangsoroljuk, tehát ez nem sorrend – ez már a 39. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Ada 2005-ben Forrás: VIVA

Pintér Adrienn gyerekként megtanult angolul, apja 1993-ban Angliában kapott állást, így az egész család az Egyesült Királyságba költözött. A Budapesti Kommunikációs Főiskolára jelentkezett, 2007-ben végezte el, 2003-tól a VIVA-nál dolgozott. Ott ismerte meg Bánszki Lászlót, a tévében is látott Timót, akivel 2005-ben összeházasodott, ikreik születtek: Bálint és Bence a Szelfiben is szerepeltek. Férjével 2009 elején döntöttek a válás mellett.

Forrás: Ada /Facebook

Miközben több volt VIVA-s vagy Z+ műsorvezető csinált médiakarriert (Rákay Philip, Sebestyén Balázs, Lilu, Alex, azaz Nagy Sándor), egy darabig úgy tűnt, a szemrevaló Adát ott felejtették a tiniknek szánt zenetévén, vezette a VIVA Chart Show-t, a VIVA Trendet, az Interaktívot, a Váratlan párost. Végül az RTL képernyőjére került, nem érdemtelenül, profin vezette a Reflektort, megkapó őszinteséggel vette fel hétköznapjait a Szelfiben, amitől sokaknak lett rokonszenves.

Forrás: RTL

"Ha az ember mélyen magába néz, akkor könnyen beláthatja, hogy ő semmivel nem másabb, mint amit képernyőn lát. A Szelfi annyira valós, hogy az egyszerűen beszívja a nézőt. Én is így voltam vele, mikor belenéztem az eredeti formátumba. Nem baj, ha épp rosszul nézel ki, ha pattanás nőtt a homlokodra, vagy herpeszes lett a szád: ez a valóság, és igen, bárkivel előfordulhat. Vállalom, hogy átlagos ember vagyok, aki igenis néha csúnyán beszél, ki lehet hozni a béketűrésből, és nem egy álszent nő, aki eljátszik egy szerepet" – mesélte az Origónak a felvételekről.

Forrás: RTL

A Szelfi mellett sztárhíreket mondott be sokáig, de 2015 nyár óta tudta, hogy bizonytalan a Reflektor sorsa, szeptemberben pedig biztossá is vált, hogy nem képernyőn a műsor. "Imádom, hogy most mindenhol azt olvasni, hogy karácsony előtt kirúgtak és repülök, de ezt meg kell cáfolnom.

hónapok óta tudom, és tudatosan így is terveztem a jövő évemet. Úgy készültem, hogy ne érjen meglepetés, és így is történt. Bár a médiában most ez egy friss téma, számunkra nem újkeletű dolog, megvolt már a B tervem" – mesélte, amikor erről faggattuk.

Forrás: RTL

"Az elsődleges számomra most a sport, órákat adok és személyi edzőként is dolgozom, de még az elején járok, ki kell alakítanom saját vendégkört, ami nem egyszerű feladat. Már ősszel elkezdtem építeni ezt a részét az életemnek, de mellette egyéb projektjeim is vannak" – tette hozzá.

Forrás: RTL

Márciusban lett volna három éve, hogy ő vezeti a Reflektort, a forgatások mellett a stábot is hiányolni fogja. "Nagyon szerettem a csapatot és a napjaim része volt a műsor, de a korábbi tapasztalataimnak hála most fel tudtam készülni arra, hogy ennek most vége és meg tudtam tervezni a jövőt. Nem kizárt, hogy visszatérek a képernyőre, de a következő időszak most másról fog szólni számomra."

Egy mókás szelfi Adától Forrás: Fb / Ada

Amíg abban bízunk, hogy egy programigazgató is észreveszi, hogy Ada a 12-13 éves képernyős rutinjával akár egy nagyszabású showműsort is profin levezényelne, addig nem marad más, hogy visszanézzük pár fotóját:

A Balatonnál Forrás: Fb / Ada
Csajos hétvége előtt Forrás: Fb / Ada
Ada gyerekeivel Forrás: Fb / Ada
Adásban Forrás: rtl
Forrás: rtl
Forrás: rtl
Forrás: rtl
ada Forrás: Fb / Ada
Forrás: rtl
Forrás: viasat
Forrás: RTL