A harmadik helyre csúszott a Farm

a farm. rtl
Vágólapra másolva!
A Barátok közt lett újfent a legnézettebb magyar tévéműsor, a Farm az előzői heti első hely után a harmadik lett.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hét tíz legnézettebb műsorából nyolc az RTL Klubon, kettő a TV2-n ment, a 14. helyre befért az M4 Sport, a Forma-1-es futammal. A Farm egy héttel korábban nyerte a hetet 1 millió 144 ezer követővel, a második hetében 881 ezer néző volt a legjobb eredménye teljes lakosságban, ezzel a harmadik lett a Barátok közt és az RTL Híradó után. A TV2 a Tényekkel az ötödik, a Jóban Rosszbannal a tizedik helyet csípte meg.

A Comedy Centralon futó Comedy Club második adása 7,5 százalékkal ment 18-49-ben, ami elég erős: Hadházi László volt a főszereplő (interjú vele itt), ismétléssel együtt 700 ezren néztek bele a teljes lakosságból.

A Farm visszacsúszott, de sikeres Forrás: rtl

Kereskedelmi célcsoportban, 18-49-ben az első hét helyen RTL-es műsor van, a TV2 a Női szervek és a Testcsere című filmekkel fért be a top 10-be ebben a korcsoportban. A fiatalabb nézőknél is a Barátok közt nyert, nagyon népszerű az Éjjel-nappal Budapest, de a Farm sem panaszkodhat az ötödik helyre és a 24%-os közönségarányra.

Alább a teljes lakosságban mért toplista:

Forrás: Origo / Nielsen

A múlt héten 2,6 százalékpont volt a különbség a két nagy kereskedelmi tévé közt teljes lakosságban, az egész napot vizsgálva, 18-49-ben viszont már 5,4. A Tv2-csoport 18-59-ben méri magát, ebben a korcsoportban is az RTL Klub nyert bő 4 százalékkal.

Forrás: Origo / Nielsen