Szerdán ismétlik az elrontott Morgan Freeman-epizódot

Morgan Freeman from "The Story of God with Morgan Freeman" airing on the National Geographic Channel.

(photo credit:  National Geographic Channels/Miller Mobley)
Morgan Freeman from "The Story of God with Morgan Freeman" airing on the National Geographic Channel.??(photo credit: National Geographic Channels/Miller Mobley)
Vágólapra másolva!
Rossz hangsávval ment le április 3-án este az Isten nyomában Morgan Freemannel első epizódja, ismétlés szerdán, talán már a megfelelő hanggal.
Vágólapra másolva!

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi történik velünk a halálunk után és hova kerülünk: Morgan Freeman többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ halálból visszatért emberekkel és a nagy világvallások képviselőivel beszélgetve. Az első epizódot vasárnap este 22 órától láthatták a National Geographic Channel-en.

A csatorna kiemelt fontosságú műsoráról van szó, a promócióba csak Magyarországon is rengeteg pénzt ölt, ezért is volt kínos a baki, ugyanis az első rész egy későbbi epizód hangsávját kapta meg valamilyen figyelmetlenség folytán, így nagyrészt élvezhetetlen lett.

Morgan Freeman Forrás: National Geographic Channels/Miller Mobley/National Geographic Channels/National Geographic Channels

A National Geographic Channel gyorsan elnézést kért: „Sajnálatos módon technikai hiba történt a tegnap esti Isten nyomában Morgan Freemannel című műsorban. Köszönjük, hogy sokan azonnal jeleztétek ezt nekünk, de sajnos nem volt módunk azonnali beavatkozásra. Szerdán 22 órakor fogjuk megismételni az első epizódot, ezúttal a jó hangsávval."

Morgan Freemannel a napokban New Yorkban interjúztunk, a cikket itt olvashatja.