Stohl Andrással kezdődik a Válótársak második évadja

Válótársak
Vágólapra másolva!
Tavaly ősszel indult az RTL Klub heti sorozata, az első évad sikerét követően nem volt kérdés, hogy lesz-e folytatás: már forgatják az új epizódokat.
Vágólapra másolva!

A stáb hatvan helyszínen forgatta le a sorozatot, amiben ötven színész szerepelt, a főbb szerepekben Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter tűnt fel, de felbukkant benne Kovács Patrícia, Kulka János, Dobó Kata és Szabó Zsófi is.

A Korrektúra Díjátadón sorozat és tévéjáték kategóriában a Válótársak nyert, Scherer Péter a Televíziós Újságírók Díját ő kapta a legjobb férfi színész kategóriában, az Origónak itt mesélt hosszabban a karakterről és a castingról.

Új részekkel folytatódik a Válótársak Forrás: RTL Klub

A második évadról az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter még januárban így nyilatkozott:

"A Válótársak hazai gyártású sorozatként arányaiban nagyobb költségből valósul meg, mint egy-egy vásárolt tartalom, ezért a nagy amerikai sorozatokhoz kell hasonlítani a nézettségi adatait.

De nemcsak nálunk, Hollandiában, az eredeti verziójában is népszerű a sorozat, ott már a sokadik évad fut a képernyőn, ebből az is következik, hogy van a sorozatnak több évada és már el is kezdtük a tárgyalásokat a jogtulajdonossal a folytatásról, sőt, már annyira előrehaladott állapotban vagyunk ezzel, hogy megnyugtathatom a sorozat rajongóit és egyben örömteli bejelentést tehetek: lesz második évada a Válótársak-nak."

Nádai Anikó, a Farm műsorvezetője posztolt egy képet közösségi oldalán, csak ennyit írt hozzá: "Valami kezdődik."

Forrás: Nádai Anikó

Az első évad forgatásába az Origo is belenézett, mutatunk pár fotót:

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo
Fotó: Marton Szilvia - Origo