A leggonoszabb tévészereplő, akitől mindenki retteg

A Dexterben sok gonosz volt, de Trinity mindnél aljasabbnak bizonyult
Vágólapra másolva!
Most, hogy végre felbukkant a jó ideje emlegetett, de sokáig nem látott, rothadó lelkű, kegyetlen Negan a Walking Deadben, ideje eldönteni, hogy ki a legfőbb tévésorozatos főgonosz, kinek említésétől rázza ki a hideg, kinek láttán kapcsol el rettegve, ki elől menekülnek vonyítva, farkukat behúzva a korábban bátor kutyák. Szavazzon cikkünk alján a nyomorult gazemberekre!
Vágólapra másolva!

Végre a 6. évad 16. részében, az évadzáróban felbukkant Negan, akit az elmúlt évek egyik legsikeresebb, legnézettebb sorozata, a Walking Dead tipikus főgonosznak, kérges lelkű, könyörtelen ellenségnek szán a közeljövőre nézve. A képregényben brutális, kegyetlen figura (legalábbis eleinte), viszont a sorozatban egyelőre csak egy monológja és egy kivégzése volt, de ezzel még nem tud bekerülni a tévésorozatok leggonoszabb főszereplői közé.

A Dexterben sok gonosz volt, de Trinity mindnél aljasabbnak bizonyult Forrás: Showtime

A cinikus, gőgös, fondorlatos Quintus Lentulus Batiatus elszakította Spartacust szerelmétől, majd a nő halálában is szerepet játszott. Nála is rosszabb lett volna Szentháromság, a Trinity Killer, aki az amúgy is nehezem megnyíló, szociopata Dexter életének egyetlen nagy szerelmét, Ritát megölte? És mi a helyzet Hannibal Lecterrel, persze a Hannibal sorozatból, aki nem csak vacsoravendégeivel, hanem belőlük is evett, ha módja volt rá?

Ramsay Bolton egy perverz állat, ne szépítsük Forrás: HBO

Jockey Ewing gonoszsága és aljas trükkjei a Dallasban mérhetőek-e Ramsay Bolton példátlan kegyetlenkedéseihez, aki a Trónok harcában megnyúzza ellenfeleit, levágja heréjüket, majd kutyaként bánik az emberi roncsokkal? Vajon befér a top 3-ba a Kormányzó a Walking Deadből, aki saját (zombi) lányát láncra verve tartotta, a levágott emberfejeket pedig tetszetős akváriumban?

Ezekről a kérdésekről olvasóinknak kell szavazniuk,

méghozzá úgy, hogy kiválasztják az alábbi nemzetközi listáról a legfőbb gonoszt. Amennyiben kedvenc, de aljas és rohadtlelkű karaktere nincs köztük, bátran írjon egy mailt, hátha az adott szemétláda vigaszágon mégis beverekszi magát a legutálatosabb arcok közé!

Szavazzon!

Ki volt a legszemetebb főgonosz a tévében?