Lesznek, akik szívatásból szavaznak Schobert Norbiékra

Nagy Duett Keresztes Ildikó Schobert Norbi
Vágólapra másolva!
Schobert Norbi és Keresztes Ildikó együtt áll színpadra a hétvégén startoló A Nagy Duett-ben, mindketten megosztónak gondolják magukat, így remélik, azok is szavaznak rájuk, akik sokszor szeretnék őket látni a színpadon és azok is, akik meg akarják majd őket szívatni.
Vágólapra másolva!

"Aki engem hallott már énekelni, az komoly kilókat veszített a súlyából, mert az étvágya is elment" - kezdte a beszélgetést a Mokkában Schobert Norbi, aki ferencvárosi Ramazottinak nevezte magát. Az első adásra bulizós számmal készülnek a kilencvenes évekből, zenei ízlésük egyáltalán nem egyezik, így nem könnyű megtalálniuk a megfelelő dalokat.

Párja Keresztes Ildikó lesz a TV2 show-jában, mindketten megosztó személyiségnek gondolják magukat, így biztosak abban, hogy

a nézők egy része azért szavaz majd rájuk, mert szívesen nézi őket a műsorban, mások pedig azért, hogy megszívassák őket.

Schobert Norbinak nem lesz komfortos a helyzet, nincs túl jó énekhangja, a zenei általános iskolából is egy év után eltanácsolták, itt is "kaparni fogja a szappanos kádat".

A Nagy Duettben egy párost alkot Keresztes Ildikó és Schobert Norbi Forrás: Nánási Pál

"Rékáéktól tartok (Rubint Réka Pintér Tiborral ad majd elő duetett), tizenegy évig volt csellista és kórustag, szépen énekel" - mondta.

Kialakul a versenyszellem

"El is felejtettem, hogy lesz zsűri. A lényeg az, hogy szórakoztassuk a nézőket, a zsűri mondhat, amit akar"- mondta Keresztes. Arról is mesélt, hogy egy idő után a játékban is könnyen kialakul benne a versenyszellem. "Emlékszem a Sztárban sztár-ra, úgy indultam el, hogy énekesnő vagyok, az a feladatom, hogy szórakoztassam a nézőket.

nem eszel, nem alszol, az egész heted a műsorról szól. Aztán felébredsz és rájössz, hogy nem kell ezt annyira halásosan komolyan venni."