Ismert énekesnő lánya is indul a TV2 show-jában

Kismenők
Vágólapra másolva!
Április 9-én startol a Kismenők a TV2-n, az első adásban tizennégy gyerek mutatja be produkcióját. Tilla és Ördög Nóra nem műsorvezetőként, hanem csapatkapitányként vesznek részt, énekesek, táncosok és mesemondó is színpadra lép.
Vágólapra másolva!

Az első adásban tizennégy gyerek mutatkozik be, a produkciókat Ábel Anita, Lajtai Kati, Hajós András és Apáti Bence balettművész értékeli.

A Kismenők zsűritagjai és csapatkapitányai Forrás: Marton Szilvia

Az első adás szereplői

Cserép Tímea extrém hajlékonyságát mutatja be a Kismenők színpadán, a Fodor testvérpár duettet ad el, Malaczkó Réka pedig a My fair lady-ből ad elő egy dalt - az ő testvére, Anna, Az ének iskolájá-ban tűnt fel korábban.

Horváth Csenge, Fésűs Nelly kislánya énekelni fog,

Harza Márk kerekesszékes kisfiú mesét mond, Luppinger Attila gitározik majd. Lesznek break- és hiphoptáncosok, ütőegyüttes, gitáros és slammer is.

Szombat este mutatkoznak be az első versenyzők Forrás: EVA/Eva
Több tánccsoport is színpadra lép Forrás: EVA/Eva
Tilla és Ördög Nóra választ csapattagokat Forrás: TV2

200 pontot gyűjthetnek

Nyolc héten követhetik a nézők a kis tehetségeket. Tilla és Ördög Nóra csapatkapitányként egy-egy 14 fős csapatot vezetnek majd. A Kismenők nyolc adással lesz képernyőn, ebből négy felvételről megy, négyet pedig élőben közvetítenek. Három kategóriában küzdenek a gyerekek a győzelemért, az elsőben az énekesek, a másodikban a táncosok, a harmadikban pedig a többiek vesznek részt, akik közt van bohóc, akrobata, slammer és színész is.

A Kismenőkben pontozni fogják a produkciókat Forrás: EVA/Eva

A zsűri ezúttal nem osztályzatokat ad, hanem 0 és 25 pont közt értékel, így tőlük összesen 100 pont szerezhető. A második 100 pont a közönségtől érkezik, akik négy csapatot alkotnak majd a teremben, őket korosztály szerint csoportosítják: így kiderül, melyik előadás volt a szimpatikus a nagymamáknak, és mi a menő a gyerekek szerint.

Különböző meglepetések

Tilla segítőként azt tartja a legfontosabbnak, hogy a gyerekek megértsék, nem a győzelem a legfontosabb, már azzal sokat elértek, hogy bejutottak a legjobbak közé. "Különböző meglepetések értek a válogatás alatt, mert nagyon különböző kategóriákban érkeztek jelentkezők. Egészen más élmény nézni egy kis bűvészt, akinek a műsoráról azt gondoljuk, hogy a csoda valósul meg, majd amikor azt hisszük, hogy vége, előáll még egy trükkel, amitől aztán eldobjuk az agyunkat; és más egy akrobatát, akinek a teljes előadása profi módon van felépítve.

- mesélte az Origónak.

Ördög Nóra és Tilla vezetik a csapatokat Forrás: Marton Szilvia

Ördög Nórát pedig arról kérdeztük, hogy mit tart a legfontosabb feladatának csapatkapitányként. "Harcoltunk Tillával a gyerekekért, de ez részben csak játék, hisz érezzük, bármelyikünk tehetséges gyermekei menetelnek ügyesen a műsorban, annak mindketten fogunk örülni. Egy adalék a műsorhoz ez a szerep, játéklehetőség nekünk is, de elsősorban persze a gyerekekről szól. Sok szakember veszi majd körbe őket, és minél többen vagyunk, akik lehetőséget kapunk, hogy alaposan megismerjük őket, annál többet tudunk adni is nekik a műsorfolyamat alatt.

Büszke vagyok, hogy én is hozzá tudom majd tenni a magamét a teljesítményükhöz."