Az Elviszlek magammal legújabb epizódjában Lovasi András és Földes Eszter mesélt arról, hogyan zajlik szakmai- és magánéletük, amelyek jelen pillanatban egy közös darab létrehozásában fonódnak össze.

D. Tóth Kriszta az Erkel Színházba vitte a házaspárt, ahol a Semmi konferencia című rockoperett próbái zajlanak. Az Elviszlek magammal epizódjában Lovasi András bevallotta: teljesen új terepre merészkedett, amikor belevágott a zenés darabba, melyet zenekarával közösen jegyez. Szó esett arról is, hogyan fogadták zenésztársai a fiatal rendező-feleséget.

Lovasi András is beült D. Tóth Kriszta autójábaFotó: Szabó Gábor - Origo

Volt már rutinom húsz évvel fiatalabb nőkkel kapcsolatban, de Eszternél sok szempontból nem is érzem a korkülönbséget. Nem várt furcsa ajándék volt a sorstól, hogy ilyen kurta-furcsa módon összeboronálódtunk" - mesélte kapcsolatáról.

Az Elviszlek magammal legutóbbi epizódjából kiderült, hogy Lovasi András kifejezetten romantikus alkat, akit az sem zavar, hogy színész felesége számára ő "csak" férj, nem pedig híres zenész. A házaspár egy közös forgatáson ismerkedett össze, a színésznő mesélt arról is, mit gondolt a zenészről mielőtt találkoztak.

A videó itt nézhető meg.