Kisírt szemek maradtak Lilu után

Lilu
Vágólapra másolva!
Már forgatják a Keresem a családom! második szériáját, Lilu legutóbb Londonban forgatott a stábbal.
Vágólapra másolva!

Az első évad után már több mint háromezren kérték fel a szerkesztőségét, hogy segítsenek megtalálni elveszett szeretteiket. A műsorvezető továbbra is az emlékek bőröndjével járja a városokat, az első szériában nem volt olyan adás, amiben nem folytak a könnyek.

A műsor remek nézettséggel futott az RTL Klubon, tizennégy történetet mutattak be eddig. A Keresem a családom! célja összehozni azokat a rokonokat, akkik nem látták egymást sok éve. Nincs könnyű dolga a stábnak: "Órákon keresztül ötletelünk azoknál a történeteknél, ahol elakadtunk a nyomozással. Rengeteg olyan keresésünk van, ahol már eget-földet megmozgattunk, de még mindig nincs semmi.

Hihetetlen, hogy mennyire el tudnak tűnni emberek nem csak külföldön, de akár itt, Magyarországon belül is.

Vannak történetek, amelyeket már tavaly nyáron elkezdtünk felgöngyölíteni. Nem adjuk fel - próbálkozunk!" - írták.

A Keresem a családom! csapata Forrás: Keresem a családom

A stáb legutóbb Londonban forgatott, Lilu onnan is rendszeresen posztolt a követőinek:

"A műsor lényege, hogy jelentkezik valaki, aki keresi az évtizedek óta nem látott szüleit, testvérét, gyermekét, mi meg igyekszünk megtalálni, és összehozni egymással őket, és persze ott vagyunk a találkozás nagy pillanatában" – mesélte korábban Lilu az Origónak. Hadas Kriszta a főszerkesztő, Máté Kriszta a produceri teendőket látta el. A velük készült interjúnkat itt leli.