Nyomozás indult Charlie Sheen ellen, börtönbe kerülhet

Család, Örökifjú nagyszülők a sztrárvilágban, Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
Állítólag egy hangfelvételen húszezer dollárt ajánl valakinek, hogy eltegye láb alól volt párját.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles-i rendőrség nyomozni kezdett Charlie Sheen ügyében – erősítette meg a hatóság a Variety értesülését április 6-án. Noha a szóvivő nem ment bele a részletekbe, a lap szerint emberölés kísérlete ügyében nyomoznak, ami viszont börtönbüntetést vonhat maga után.

Charlie Sheen Forrás: AFP/Michael Buckner

Állítólag létezik olyan hangfelvétel, ahol Sheen valakinek arról beszél, hogy Scottine Rossnak, volt menyasszonyának meg kell halnia. A felvételen az hallatszik, hogy „szardarabként" emlegeti, akinek a föld alatt a helye, továbbá hozzáteszi, hogy neki megérne 20 ezer dollárt, ha eltűnne a nő. Ugyancsak kiderül a felvételből a lap szerint, hogy Sheen hazudott volt partnerének, nem árulta el neki korábban, hogy HIV-vírushordozó.

Öt éve tudja

"Három betű, amit nehéz feldolgozni" – ezekkel a szavakkal jelentette be Charlie Sheen, hogy HIV-pozitív. A média már korábban gyanította, de csak 2015-ben vált hivatalossá, a színész november 17-én nyilatkozott erről az NBC reggeli műsorában, a Today-ben. Sheen a további támadások és a féligazságok terjedésének megállítása érdekében nyilatkozott akkor a betegségéről, amiről már négy éve tud, 2011-ben diagnosztizálták nála.

Ennek fényében nem meglepő akkori ámokfutása sem – erre az időre esett ugyanis, hogy kirúgatta magát a Két pasi – meg egy kicsi-ből. Szerinte "lehetetlen", hogy azóta bárkinek átadta volna a vírust, bár elismerte, hogy akkoriban védekezés nélkül is szexelt.