Kinyírták az egyik főszereplőt, de nélküle is folytatnák

Sleepy Hollow - Az Álmosvölgy legendája
Vágólapra másolva!
Merészet léptek Az Álmosvölgy legendája alkotói, a harmadik évad fináléjában megölték az egyik főszereplőt. Csak akkor olvasson tovább, ha meg akarja tudni, hogy kinek a számára ért véget a történet.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban április 8-án ért véget Az Álmosvölgy legendája (Sleepy Hollow) harmadik évadja, egy meglepő fordulattal zárult a történet.

Már csak egy főszereplő van Forrás: Fox

A történet a női főszereplő, a Nicole Beharie által alakított Abbie Mills számára ért véget, hősi halált halt, feláldozta magát, hogy örökre megszabadulhassanak a Pandora nevű főgonosztól.

Clifton Campbell showrunner a 20th Century Fox Television producereivel közös nyilatkozatot adott ki a Hollywood Reporternek, ebben megköszönték Beharie-nak, hogy eddig játszotta Abbie-t, elismerve, hogy a kinyírása merész húzás volt – Az Álmosvölgy legendája azonban mindig is ismert volt a sokkoló évadzáró részeiről.

Nicole Beharie civilben Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jemal Countess

A közleményből az is kiderül, hogy mind a készítők, mind a sorozatot adó Fox folytatnák a sztorit, már tárgyalnak a negyedik évadról – vagyis Ichabod Crane (Tom Mison) vagy egyedül fog tovább küzdeni a gonoszok ellen, vagy kap maga mellé egy másik társat.