Keresztes Ildikó: Mindenki tartózkodjon az epés megjegyzésektől

2016.04.11. 18:09

Keresztes Ildikó és Schobert Norbert is mehetett tovább A Nagy Duett-ben a nézők és a zsűri pontszámai alapján, de az énekesnő szerint voltak technikai gondok a produkció alatt. 

Keresztes Ildikó a közösségi oldalán méltatlankodik a mikrofon recsegése miatt, emellett arra kéri a nézőket, hogy tartózkodjanak a beszólásoktól, A Nagy Duett egy szórakoztató műsor, ahol amatőrök is feltűnnek. 

„Nagyon szépen köszönjük a szavazatokat, és hogy minket választottatok. Sajnos a mikrofonrecsegés sokat rontott a produkción, de erről mi nem tehetünk. Bevallom őszintén, én a dal közben nem is tudtam figyelni, csak annyi tűnt fel, hogy valahogy nem úgy szól, ahogy kéne.  Biztos a rám betonozott kütyüvel lehetett baj, de mivel nem vettük észre, nem volt mit csinálni. Ígérem, jövő héten jobban figyelünk. És kérek mindenkit, aki erre látogat, tartózkodjon az epés megjegyzésektől, mert ez egy szórakoztató show, és minden amatőr megpróbálja kihozni magából a maximumot. Pont van elég baj a világban, nem kell még itt is harcolni. Szóval jó szórakozást továbbra is és szép hetet mindenkinek” – írja. 

A produkciót a zsűri 27 ponttal jutalmazta, itt megnézhető: