Freddie nem foglalkozik annyit az Eurovízióval, mint gondolják

2016.04.12. 20:31

Freddie mentálisan készül leginkább az Eurovíziós Dalfesztiválra, május 10-én lép majd színpadra Stockholmban. A főiskola alatt jobban érdekelték a dalok, mint az órák, ezért is döntött úgy, hogy elkötelezi magát a zene mellett.

A Dal 2016 győztese, Fehérvári Gábor Alfréd volt Garami Gábor vendége a Class Utas-ban, az énekes többek közt arról mesélt, hogy mennyire nehéz volt a dolga, mikor közölte a családjával, hogy a szálloda szak nem, sokkal inkább a zene érdekli.

Freddie, a 2016-os A Dal győzteseFotó: Polyak Attila - Origo

A Rising Star megváltoztatta az életét, megismerik az utcán és közös képet szeretnének vele, csak pozitív élményei vannak. "Én is ember vagyok, semmiben nem különbözöm másoktól. Örülök, hogy teszik, amit csinálok, de ki vagyok én, hogy ezen a szereteten felbuzdulva megváltozzak" - mondta.

Az autóban arról is mesélt, hogy milyen zenéken nőtt fel, dalfelismerő versenyben is bizonyított, a felkészülésről pedig csak röviden beszélt. "Mentálisan próbálok készülni, de mindenki azt gondolja, hogy éjt nappallá téve csak ezzel foglalkozom.

Nem izgulok, de izgatottan várom. Énekelni szeretek, a dal a miénk és az ország is, amit képviselünk, ezt pedig a lehető legmagasabb színvonalon szeretnénk megtenni."

A videót itt nézheti meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK