Jakupcsek Gabriella: A Ridikül minden műsorvezető álma

Jakupcsek Gabriella
Vágólapra másolva!
Jakupcsek Gabriella a Hal a tortán vendéglátójaként van képernyőn öt estén keresztül, huzamosabb időre csak akkor térne vissza, ha lenne olyan műsor, amiben lenne mondandója, és amire azt mondják, hogy "ehhez kell a Jakupcsek˝.
Vágólapra másolva!

"Akkor mentem el a TV2-től amikor Emma lányommal terhes lettem, akkor nagyon meg is ijedtem attól, hogy negyvenhat évesen ezt hogy fogom bírni. Úgy döntöttem, hogy ezt az időszakot neki szentelem, és nagyon jól tettem. Nem is tudom, talán három év Mokka után volt" - idézte fel a műsorvezető a csatorna reggeli műsorában.

A héten vendéglátóként van képernyőn a Hal a tortán-ban Kökény Attilával, Kasza Tibivel, Sarka Katával és Lakatos Márkkal. Húzós hetük volt, ő az utolsó napon főz majd. "Jó érzés volt, hogy felhívtak a szerkesztők és dobálták a neveket, óriási logisztika, hogy mindenkit összehozzanak. Vagy az a jó, ha félszavakból ismered a másikat, vagy ha van egy elképzelés, de nem tudod, hogy kicsoda, mert akkor vagy igazán kíváncsi."

Jakupcsek Gabriella a héten vendéglátóként tűnik fel Forrás: Zih Zsolt

Azt mesélte, hogy jól van, hosszú, kemény két hónap van mögötte, de óriási szolidarást és szeretetet kapott az idő alatt, míg próbálta megfejteni, hogy mi miért történt. Az MTVA-s kirúgásáról a Mokkában nem akart részletesen mesélni, de ha lenne késő esti hírháttér műsor vagy közéleti háttérműsor, akkor valószínűleg megszólalna. "A Magyarország, szeretlek!-et rengeteg támadás érte, senki nem gondolta, hogy ekkora ívet tud befutni, a Ridikül meg minden műsorvezető álma" - mondta egykori műsorairól.

Szebeni István a kirúgás másnapján lett volna a talkshow vendége, de így nem kellett mennie. "Nem volt ez átgondolva" - kommentálta Jakupcsek a kirúgást.

Hasonló műsorokat szeretne csinálni, mint korábban, és fontos lenne számára, hogy a feladat korának és tudásának is megfelelő legyen. Úgy érzi, ennyi idő után letette a főbb pilléreket és olyan műsort vár, amire azt mondják, hogy ehhez kell a Jakupcsek. "Lényeges dolog, hogy az embernek legyen mondandója valamiben, és meg kell várni, hogy legyen ilyen, induljon ilyen."