Váczi Gergő gondolata erejével emel meg egy labdát

2016.04.14. 15:18

Néhány év szünet után tér vissza a képernyőre a Magellán, Váczi Gergő lesz a házigazda.

Április 16-tól minden szombat este képernyőn lesz a Magellán a SuperTV2-n. Az első adásban többek közt az energiavizsgálatról, a jövő közlekedéséről és a ránctalanító krémek használatáról lesz szó.

Váczi Gergő a Magellán műsorvezetője leszFotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Volt egy kis pihenője a Magellán-nak, és ez idő alatt nagyon sokszor kerestek meg azzal kapcsolatban, hogy szeretnének riportokkal jönni, de nem volt olyan műsor, aminek a tematikájába ezek befértek volna.

Az első adásban például a gondolataim erejével emelek meg egy labdát, lesz a jövő közlekedéséről is egy riportunk, tudományos témákat járunk körbe" - mesélte a Mokkában.

A műsorban többször forgatnak külföldön élő magyarokkal, Portugáliában két-három család életét is bemutatják, de elutaznak Burgenlandba és az Egyesült Államokba is.

Váczi Gergő jelenleg több műsorral is képernyőn van, a Magellán mellett a Tények reggel-ben és a FEM3Café-ban is dolgozik. "Soknak tűnik, de próbálom ezeket optimalizálni. A múlt héten láthattak a nézők a Tények-ben, de ez még megbeszélés tárgyát képezi. Természetesen racionalizálni kell a képernyős jelenlétet, ami biztos, hogy a Magellán húsz adással biztosan látható lesz."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK