A Castle főhőse még évekig folytatná a partnere nélkül

Nathan Fillion Castle
Vágólapra másolva!
A Castle címszereplője, Nathan Fillion, valamint az Espositót játszó Jon Huertas is megszólalt, miután a női főszereplőt, Stana Katicot kitették a krimisorozatból. 
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, az ABC gazdasági okokból menesztette a Castle két alapszereplőjét, a Beckett nyomozót játszó Stana Katic mellett a Lanie Parisht alakító Tamala Jonest is. Az eddigi hírek szerint a csatorna a címszereplővel, Nathan Fillionnal még tárgyal egy kilencedik, rövidített évadról, amellyel valószínűleg le is zárná a történetet.

Az ügyben most először megszólaló Fillion ehhez képest a Twitteren egy olyan posztot tett közzé, amely szerint még évekig folytatná a szériát – pár rajongó a bejegyzés alatt ki is fakadt, hogy nem tiszteli eléggé a történetet, hisz Beckett nélkül vajmi kevés értelme van a folytatásnak.

A poszt teljes szövege: "A Castle kreatív értelemben az egyik legnagyobb öröm az életemben, remélem, hogy a sorozat még évekig folytatódni fog. Stana a partnerem volt egész idő alatt,

aki mindannyiunk számára a tévétörténet egyik legjobb nyomozójaként fog tovább élni. Minden jót kívánok neki, nincs kétségem afelől, hogy sikeres lesz mindenben, amibe belefog. Hiányozni fog."

Közben az Espositót játszó Jon Huertas is reagált a Twitteren, ő egy kicsit indulatosabb volt:

"Ami még szomorú, hogy ezt az egészet az internetről kellett megtudnom! Pedig ez a családom! Miért nem tudta ezt valaki megmondani másképp?" – írta, egy korábbi posztban pedig azon lamentált, hogy mi lehet még az ABC tarsolyában. Elárulta, hogy egyelőre őt és a Kevin Ryant alakító Seamus Devert sem hívták még a kilencedik évadba: