Lagzi Lajcsi a Music Fm Önindító című műsorának nyilatkozott, arról beszélt, hogy sokan félnek a készülő könyvétől, volt már olyan is, aki szerinte megfenyegette.

Lagzi Lajcsi Bochkor Gáborhoz és csapatához fordult, hogy beszámoljon pár telefonhívásról, amelyek szerinte "jóindulatba burkolt fenyegetést" tartalmaztak. A minap "egy ismert, komoly gazdasági, politikai és üzleti kapcsolatokkal rendelkező médiatanácsadó" hívta fel azzal, hogynehogy valami hülyeséget írjon a könyvében, amitől esetleg nagyobb baja lehet," de állítja, hogy "egy fegyveres testülethez tartozó tábornok" is kereste már meg ilyesmi miatt.

"A könyvemmel kapcsolatban nagyon sokan félnek a nyilvánosságtól" - mondta, úgy véli, annak egyes fejezetei már eljuthattak azokhoz, akik megkeresték telefonon.

Lajcsi fenyegetve érzi magátForrás: TV2

Emellett a Dáridó-ról is beszélt, szerinte sokan pályáznak a márkanévre, holott ő már régen levédette: a TV2-vel egykor olyan szerződést kötött, amelyben a műsor minden jogát megtartotta. Szerinte annyira értékes márkanévvé vált a műsor címe, hogy például egy húsipari cég Dáridó nevű termékekkel annak idején egymilliárdos forgalmat csinált. Nyilván sokaknak fájt a foga erre a brandre, véli: Lajcsi szerint a Sláger TV mostani tulajdonosa is le akarta védetni.