Április 25-én indul az Ádám keresi Évát a Viasat3-on, a párkereső műsorban meztelenül randiznak majd. Mutatjuk az első adás három szereplőjét.

Nem bírja a piát

A 22 éves Petra Budapesten él, egy szoláriumban dolgozik recepciósként. Szabadidejében a barátaival lóg, és nagyon szeret plázákban csavarogni. Reméli, hogy a szigeten rátalál a szerelem, és nagyon bízik abban, hogy szép férfiak fogják körülvenni.

ViasatForrás: Viasat / Szoke Richard

A kidolgozott testű, barna hajú, barna szemű, kreol bőrű pasikra bukik. A kopasz férfiaktól kivan, kedvenc színésze mégis Jason Statham. Az elutasítást jól viseli, akkor is, ha esetleg nagyon tetszett neki az illető. Petra egyáltalán nem bírja a piát, nem is nagyon szokott inni. 

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Ruhában nem talált párt

A 23 éves Joise mostanáig az építőiparban dolgozott, de idén váltani készül: szeretné elkezdeni a testőriskolát, és emellett szívesen tevékenykedne önkéntes tűzoltóként is. Reményei szerint a szigeten megtalálja azt, akit keres - mint elmondta, eddig ruhában próbálkozott, de úgy nem sikerült társra találnia.

Forrás: Viasat / Szoke Richard
Forrás: Viasat / Szoke Richard

A sötét hajú, természetes lányokat szereti, de nincs ellenére a szilikon sem. Utálja a kétszínű, hisztiző és sípoló csajokat, és az is fontos neki, hogy ne legyen buta a lány, lehessen vele beszélgetni. A szex nagyon fontos számára, mint fogalmazott: "ha az nem működik, kapcsolat sincs".

Forrás: Viasat / Szoke Richard

Mindenképp legyen tetoválása

Anett szintén Budapesten él, ügyfélszolgálati ügyintéző, két éve szingli. A 26 éves lány a szigeten partnert szeretne találni: egy kellemes fiút, akivel el tudja tölteni a hétköznapokat. Azt mondja, hogy nagyon nehéz megtalálni az ideális partnert, aki szerinte őszinte, határozott, humoros és mindenképpen tetovált - az ugyanis szerinte furcsa, ha egy férfin nincs tetkó.

ViasatForrás: Viasat / Szoke Richard

Hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, az ágyban pedig szeret mindent kipróbálni, és kedveli a vadabb szexet. Nem tartja magát pletykásnak, de ha őt beszélik ki, arra vehemensebben reagál, nem hagyja magát.

Forrás: Viasat / Szoke Richard