Három új műsort indít az RTL pár nap alatt

Tomán Szabina
Vágólapra másolva!
Az RTL Magyarország 2015 év végén nyílt pályázatot írt ki új hétvégi magazinműsorok gyártására. Ezek közül három már április végén elindul.
Vágólapra másolva!

Három új magazinműsort indít az RTL Klub a napokban. Április 24-én, vasárnap délelőttönként láthatják a nézők A segítség házhoz jön című életmódváltó műsort, amelynek háziasszonya Tomán Szabina lesz. Ő maga is megküzdött azért, hogy a gyermekvállalás után vissza tudjon térni a modellkedéshez, tehát személyes tapasztalatai is vannak arról, milyen nehéz a felszedett kilókat leadni és életmódot váltani. A műsorban az otthonukban keresi fel a műsor szereplőit.

Tomán Szabina Forrás: MTVA

Április 30-án debütál a Fitt Mánia című műsor, amely egész évben látható lesz szombat kora délutánonként. Csipak Emese és Faragó Melinda segít majd a fogyókúrázóknak, átalakulni vágyóknak épp úgy, mint azoknak, akik már régóta szeretnek sportolni. A két műsorvezető kipróbálja és teszteli a legkeményebb csoportos órákat.

A Kisdumások szintén szombatonként jelentkezik, ebben Hajdú Steve teszi fel ügyeletes nagybácsiként a hét aktuális kérdéseit, amire négy 6 és 10 év közötti kisdumás válaszol. A beszélgetésekbe sztárvendégek is bekapcsolódnak majd, többek között Pásztor Anna, Bessenyei Péter és Danny Blue – közölte az RTL.