Kloé majdnem egy fejjel magasabb, mint az első részben látható két riválisa. Kis takarással voltak fotózásai, de erotikus filmben nem láthatta senki - állítja. Az Ádám keresi Évát reality szereplőjével beköltözés előtt beszélgettünk.

A Viasat3 hétő este indítja az Ádám keresi Évát realityt, ami egzotikus helyen felvett párkereső, annyiban mindenképp új a hazai tévézésben, hogy teljesen meztelen emberekkel veszik fel. A csatorna kiadott képeket az első három szereplőről (itt megnézheti őket), de lesz ott egy negyedik is, mindjárt az első részben – Kloét a beköltözés előtt faggattuk röviden.

Tíz éve nem él Magyarországon, kinn olyan műsorokban szerepelt, mint a Csaó Darwin, ami itthon is ment a TV2-n. Azt állítja, nem volt erotikus filmben soha. „Nem ítélem el a meztelenséget, hiszen én is úgy születettem... Van olyan ember, aki drága ruhában is közönséges, vulgáris, ugyanakkor lehetsz elegáns meztelenül is. Kis takarással voltak fotózásaim, de erotikus filmben nem láthatott senki" – szögezte le.

Kloé DJ, de itt nem kever zenétForrás: Viasat / Szoke Richard

Olaszországban már nyert egy valóságshow-t. „Tizenkét modell volt összezárva, kamerák vettek, lesz, ami lesz... Együtt éltünk egy hónapig, majd felvételről ment a reality. De igazából nem a modellszakmából jövök, tévéztem, sok műsorban táncoltam. Öt éve megkeresett egy római rádióállomás, megtanultam zenét keverni, kiadták egy kislemezem, jó ideje DJ vagyok" - mesélte.

Három éve nincs párjaForrás: Viasat / Szoke Richard

Egyszer rendőrök gyűjtötték be Las Vegasban. „Ott néztük a legutóbbi Eb-döntőt, a spanyol-olaszt. Olasz társasággal buliztam, nagy összeget nyertek előző nap, medencés parti volt. Volt tétje a meccsnek, mert megígértem az egyiknek, ha az olaszok nyernek, összeházasodom vele. Két pohár bor után én már bármire képes vagyok, ott sajnos kiütöttem magam, a szomszédban lévő társaságtól lopkodtam a söröket. Ezt már a rendőrök is észrevették, elkaptak. Elvittek a szállodába, de ott közölték, hogy azt nem hagyhatom el..."

Kalandos volt az élete eddig is, de még nem volt elég, ezért vágott bele egy pucér realitybe. „Sok minden megtörtént már velem: autóval nagyon sokat utazom egyedül, hegyen, jégen, szerpentinen is. Volt több balesetem, ütöttek el, lábamon pedig van egy vágás, egy kézilabda-baleset emléke" – mesélte.

Kloé az elsők közt költözik a szigetre, az pedig az adásból derül ki, meddig húzza, talál-e megfelelő pár magának.

Lapozzon további képekért!