Nika Növényi Norbert miatt esett ki a Nagy Duettből

Nika Növényi Nagy Duett
Vágólapra másolva!
A Bye-bye, Szása című slágerrel nem egy szovjet kiskatona, hanem Nika és Növényi Norbi távozott a TV2 show-jából, utóbbi négy sor szöveget sem bírt megtanulni egy hét alatt – vagy csak nagyon izgult? Remekeltek Kulcsár Edináék, vicces volt Schobert Norbi, aki gyerekként ugrált, Cooky viszont rém idegesítő zsűritag.
Vágólapra másolva!

Fésűs Nelly és Berki kezdték a show-t az Aranyesővel, Bódi Gusztiék elégedetten bólogattak a nézőtéren, de a zsűri nem szórta meg őket sok ponttal. Lola és Markó következett, de nem lehetett eldönteni, ki a képzett énekes, és ki az amatőr – és nem azért, mert olyan jók lettek volna. Cookynak sem lehet túl jó a hallása, mert egy tízest dobott rájuk, teljesen érdemtelenül, igaz, a Multimilliomos dzsesszdobosnál sokkal jobban énekelhető Hungária-dalok születtek a múltban.

Fésűs Nellynek nincs könnyű dolga Berkivel Forrás: TV2

Keleti Andreáék egyből az élre ugrottak a pozitív zsűri ömlengése közepette, Schobertné Réka jött Pintérrel, az Emlékszem Sopronban című számmal, kicsit nehezítette előadásukat, hogy lenyeltek fél kiló konfettit három perc alatt. „Már tudom, hová tűnt az öltözőmből a függöny” – libbentette meg Rubint póthaját Liptai műsorvezető.

Növényi rossz ütemben, hamisan lépett be, és a szöveget is elfelejtette Forrás: TV2

Növényi Norbert előbb a rövidke szövegét felejtette el, majd kétszer is teljesen rosszkor lépett be a refrénbe, mindezt persze roppant hamisan, a kifejezetten jó hangú Nikát csak sajnálni lehetett a széteső produkció miatt. A Bye-bye, Szása előadásával túl elnéző volt a zsűri,

Cooky például az orrfújást méltatta,

kilencest adott, talán nagyobb mennyiségű pontot szerzett be reggel egy hipermarketben a vasárnapi nyitásnak köszönhetően. Kálmán Imre Csárdáskirálynőjéből hallhatta a néző a Jaj, cica című operettslágert Demcsákkal és Pál Dénessel, 30 pontot kasszíroztak, ezzel biztos a továbbjutás.

Rubint Rékát szerette a zsűri Forrás: TV2

A Vengaboys Boom, Boom, Boom, Boom! című slágere jött, Kucsera nem nagyon énekelt, csak motyogott, Dér Heninek viszont változatlanul remek hangja van – de komolyan felmerült a nézőkben a kérdés, hogy hányszor lehet büntetlenül elénekelni egy refrént.

A csodálatos Forró szél sorozatból ismert Surda dala, az A sad adio volt soron Péter Szabó Szilvia és Pachmann Péter előadásában, utóbbi műbőr kabátban, pepita kalapban próbálta visszahozni a jugoszláv nyolcvanas éveket, de volt ott művirág és poros kanapé is. „Kerülgettétek egymást, mint két hipochonder az influenzaszezonban” – vicceskedett Kasza, de azért 30 ponttal megszórták a párost.

Demcsák Zsuzsa kánkánozott Forrás: TV2

Tina Turner 1971-ben énekelte el először a Rolling on the rivert, Kulcsár Edináék színvonalasan adták elő, csodálatos dinamikája volt, talán ezzel kellett volna kezdeni a show-t. Kasza zsűritag szerint „abszolút Amerika, Las Vegas-i minőség” volt, és mindenki sajnálkozott, hogy nem lehet 11 pontot adni fejenként. Persze nekik is 30 lett a jussuk. Norbi jött a Celebrationnel: majdnem megtanult énekelni, feleségül vette Keresztes Ildikót, majd puszit adott Cooky zsűritagnak, végig vigyorogva táncolt, egyszóval megtett mindent, amit lehetett.

Pachmann és Demcsák Forrás: Klátyik Heni

A közönség első körben másképp szavazott, mint a zsűri, a tévézőknél Növényiék álltak a legrosszabbul. A második szavazás után sem változott a helyzet, a Bye-bye, Szásával nem egy szovjet kiskatona, hanem Nikáék távoztak.

Szavazzon!

Nézi a Nagy Duettet?