Új vezető íróval és új arcok bevonásával folytatódik az Aranyélet, erről az Origo írt elsőként. Elkezdődött a második évad forgatása, ősszel képernyőn lesznek az új részek, a csatorna pedig megmutatta a forgatókönyv első oldalát.

A sorozat főbb szerepeiben Anger Zsolt, Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó tűnik fel, a krimibe hajló családi dráma központjában egy olyan család áll, ahol minden a látszatról szól.

A második forgatókönyv teljesen magyar, a csatorna pedig megmutatta az első oldalt:

Forrás: HBO Aranyélet

"Az Aranyélet folytatása már teljesen magyar. Az első évad úgy készült, hogy kiindulópontként használtunk egy finn sorozatot, de lényegében a második résztől kezdve teljesen magyar a történet, nem volt semmilyen alap, amit kiindulásként használtunk volna. Annyira sikerült eltalálni az első évadot, hogy a saját karaktereink sorsát akartuk folytatni, úgy, ahogy mi azt kitaláljuk. Tasnádi István egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a vezető írói feladatot, de íróként visszatért. A helyét Lengyel Balázs vette át, mellettük Zomborácz Virág írja tovább a történetet" - mesélte Krigler Gábor kreatív producer az Origónak.

A történetet itt hagyták abba: