Külföldön is a szellentéssel poénkodó időjósról híreznek

Horváth Szilárd, Viasat3, egykori TV3-időjós
Vágólapra másolva!
Külföldön is hírnevet szerzett magának Horváth Szilárd, akinek itthon a legtöbben azért ismerik a nevét, mert szellentős viccet ejtett el a TV2 internetes időjárás-jelentése közben. A férfit elbocsájtották a tévétől, most munkát keres.
Vágólapra másolva!

A The Guardian is beszámolt a TV2-től szellentős viccek miatt eltávolított időjósról. Korábban mi is megírtuk, hogy Horváth Szilárd Facebookján írt arról: ismét munkát keres.

„Segítsetek, ha tudtok! Úgy alakult, hogy nem csinálhatom tovább a TV2-n a Falforgatók című műsort, és a Tények.hu-n az időjóslást. Mivel 4 éves kisfiamnak, Sebinek továbbra is szeretnék kisautókat venni, munkát kéne találnom" – írta ki Facebook-oldalára Horváth Szilárd.

Horváth Szilárd egykori TV3-időjós Forrás: Viasat3

Szilárd először a TV3-nál kezdte időjósi pályáját, az Origónak korábban elmondta, hogy

először itt is nagyon nehezen fogadták el a stílusát.

Nagyobb kihagyás után a TV2-nél kezdett el dolgozni mint a cégcsoport önálló hírportáljának, a Tények.hu-nak időjárás-jelentője. Az első kiadásban jó pár magyar helységnevet fordított le angolra, Szarvasból Shitiron, Szombathelyből Saturdayplace lett, de gyanítjuk, az elbocsátáshoz a fingós-szellentős időjárás-jelentés kellett, amit pár hete prezentált: erről sok lap úgy írt, mintha a tévében is lement volna, de csak az internetre készült.

Ahogy a The Guardian is beszámolt róla, a kérdéses videót gyorsan eltávolították a TV2 honlapjáról. "Ha Mr. Bean vagy Benny Hill szellent, mindenki nevet, ebből meg nagy ügyet csinálnak" - kommentálta Szilárd a videó utáni reakciókat.