Freddie két dolgot vár az eurovíziós szerepléstől

Freddie
Vágólapra másolva!
A Dal 2016 döntőjét Freddie nyerte meg Pioneer című dalával, a közönség szavazatai alapján így ő képviseli Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon Stockholmban. Freddie május 10-én az első elődöntőben, negyedik előadóként lép színpadra. 
Vágólapra másolva!

"Alig várom, hogy a hatalmas színpadon először elpróbáljuk a dalt, és lássam, hogyan fog kinézni a produkciónk. Biztosan sok minden ott fog eldőlni, de ez így van jól, jó lesz két hétig egyetlen dologra koncentrálni. Az eurovíziós szerepléstől

és úgy érezzék az emberek, hogy jó döntés volt engem választaniuk" - mondta Freddie.

Freddie egyetlen dologra koncentrál majd Forrás: MTVA

Az Elővízió három adását május 10-én, az első elődöntő előtt, május 12-én a második elődöntő előtt és május 14-én az Eurovíziós Dalfesztivál döntője előtt láthatják a nézők a Duna TV-n.

"Az Elővízió célja, hogy bemutassa az Eurovíziós Dalfesztivál kulisszatitkait és közelebb hozza Freddie stockholmi felkészülését a nézőkhöz, akik általában csak a három nagyszabású showműsort látják az Dalfesztiválból. Az Elővízión keresztül bevisszük őket a színfalak mögé és láthatják, hogyan készülnek a versenyzők a próbákra. Bepillantást engedünk a backstage hangulatába, megmutatjuk, hogy milyen technikai háttérrel várják a szervezők az előadókat és sok érdekességet is bemutatunk az eurovíziós lázban égő svéd fővárosról" - mondta Medvegy Anikó, A Dal és az Elővízió főszerkesztője.

Az énekes április 28-án köszönt el személyesen a rajongóktól, hamarosan indul Svédországba.