Ábel Anita és Majka nem először vezet közös műsort, tizenhat éve közösen ültek az RTL Klub Reggeli-jében, és rádióztak is együtt egy évet. A színésznő nagyon szerette a Drágám, add az életed! forgatásait, a TV2 műsorában úgy véli, újra egymásba szerettek a sztárpárok, és volt olyan szituáció, amitől könnybe lábadt a szeme.

Ábel Anita mindig jól kijött Majkával, úgy emlékszik, az RTL Klub reggeli műsorában is megvolt köztük az összhang. "Tizenhat éve dolgoztunk először együtt, aztán meg rádióztunk is egy éven keresztül, a kapcsolatunk alapját az az év rakta le. Szinte a kezdetektől fogva jól kijöttünk egymással, a képernyőn jól működtünk együtt, de a barátság csak később alakult ki. Kicsit mi is férj és feleség lettünk a forgatás alatt, úgy beszéltünk egymással, hogy apukám, hozz már nekem egy pohár vizet. Tény, hogy ismét profi stábbal dolgoztam, öt hét alatt egy hangos szó, egy vita nem volt"- mesélte az Origónak.

A Drágám, add az életed! műsorvezetőiForrás: EVA/Eva

Bevállalós nők, feladatra váró férfiak

A Drágám, add az életed! játékosai egy héten keresztül küzdenek, a nők ülnek egy asztal körül Ábel Anitával és feladatokat vállalnak be, melyeket a pasik oldanak meg a licitben nyert idő alatt. A műsorvezető sokszor bátorítja, rábeszéli a feleségeket, hogy bólintsanak rá egy-egy, elsőre nehéznek tűnő feladatra.

"Izgalmas volt ott ülni a stúdióban és drukkolni, szerintem ez egy nagyon jó formátum, és nem csak a szórakozás, hanem a lélektana miatt is. A régóta együtt élő pároknál láttuk a szikrát a szemekben, úgy néztek a nők a férfiakra, akik küzdöttek a játékokban, ahogy már rég. Akik tizenöt éve élnek együtt, ezekben a szituációkban másként tekinthettek a másikra, drukkoltak, játszottak, az ilyesmikre a hétköznapokban nincs idő. Mindenkinek ott a munka, a gyerek, a rohanás, itt végre újra látták a párjuk másik oldalát. Kökény Aranka biztosan újra szerelmes lett Attilába, de a friss kapcsolatok is stabilabbá váltak. Néhány szituációban mindenkinek könnybe lábadt a szeme a stúdióban.

Kellett a csajoknak a bátorítás, az első forgatási napon még kicsit meg voltak szeppenve, de belejöttünk. A szereplőkkel együtt éreztük meg a műsor ízét. Pörgős volt, kellett fogni a kezüket, én pedig jól éreztem magam ebben a szerepben. Ha valaki bizonytalan, azt könnyű rábeszélni, de ha valaki nagyon nem akar valamit bevállalni, az annyira elszánt, hogy nem is kell eltántorítani" - részletezte.

Kellett bátorítani a női játékosokatForrás: EVA/Eva

Sosem elégedett

A formátumot nagyon megkedvelte, de úgy érzi, nem neki kell eldönteni, hogy mennyire szerethető. "Az ember nem mondja, hogy az ő gyermeke a világon a legszebb, pedig így gondolja. Nagyon jó produkció, nagyon jó műsor, és mi is sokat tettünk hozzá, de magammal sosem vagyok elégedett, nagyon rossz lenne, ha az lennék. A színpadról sem úgy szoktam lejönni a színházban, hogy hú, de nagyon szuper voltam ma. Az biztos, hogy beleraktam a szívemet, a tudásomat, a lelkemet. A fejlődés a fontos, ezért tanulságos, ha visszanézi magát az ember. Nagyon jó tükör, jó tanulási fázis."

Műsorvezetőként tudnia kellett függetlennek maradni, minden pártól rossz volt elbúcsúzni a forgatási napok végén. "Két és fél nap alatt vettünk fel egy hetet, rengeteg időre össze voltunk zárva és a feladatok alatt is megkedveltem őket. Független maradtam, mindenkinek ugyanúgy drukkoltam. Minden fiú jó volt valamiben, mindegyik megtalálta azt a feladatot, amiben istenkirály lehetett. De ezt most tényleg nagyon komolyan mondom. Talán csak egy olyan férj ment el úgy, hogy csalódott, mert nem úgy jött össze. Érdekes ennek a műsornak a lélektana, a férfiak nagyon küzdenek, nagyon akarnak bizonyítani. A kulisszák mögött is megmaradt a szerepünk, Majkával igyekeztünk kibékíteni azokat a párokat, akik valamin összeugrottak."

Az első hét párosaiForrás: Istvan Ruff

Lesznek nagy meglepetések

Úgy látja, ha a szív és a lélek átjön a képernyőn, akkor a nézők is megélik azokat az érzelmi csúcsokat, amiket ők. "Ha a néző szíve is gyorsabban dobog, mert annyira izgul, vagy kíváncsi, hogy teljesít a páros férfi tagja élesben, akkor beszívja és úgy fog őrjöngeni, ahogy mi a stúdióban. Keleti Andi férje, Kovács Zoli biztosan nagy meglepetés lesz mindenkinek,mi is csodálkoztunk, hogy mire képes. Harmóniában élő családapának tűnik, közben meg egy valóságos terminátor. Érdekes tanulsága a műsornak, hogy aki nagyon hangoztatja, hogy mennyire szuper és bármit megold, annak nem feltétlenül megy élesben, aki meg csendben ül, abban elképesztő, hogy milyen teljesítmény rejlik."