Majka: Nem elég mosolyogni, itt teljesíteni kell

Majka
Vágólapra másolva!
Majka az egyik műsorvezetője a TV2 új vetélkedőjének, de a Drágám, add az életed!-ben játékosként is kipróbálná magát: kíváncsi, hogy párja milyen feladatokba küldené, és mit néz ki belőle. Azt mondja, a haknizásra készülő párosok mind csalódtak, ennek a műsornak lelke van, itt nem elég tapsikolni és mosolyogni a kamerába.
Vágólapra másolva!

A TV2-n korábban volt hasonló műsor, a Mr és Mrs adásaiban is sztárpárok küzdöttek, de a műsorvezető szerint lényeges különbség van a két formátum között. "Az emberek hozzá vannak szokva egyfajta gameshow-hoz, láttak már olyan játékokat, ahol ismert emberek küzdenek, de a Drágám, add az életed! eleve több ezeknél. Egyrészt van egymillió forint nyeremény, amit a hét végén hazavisz a legjobb, másrészt a páros férfi tagja elnyeri a hét macsója címet. A férfit olyan bizonyítási kényszerbe helyezi a műsor, ahol kellemetlen nem teljesíteni, elbukni a feladatot. Sok olyan sztárpáros van, akik járkálnak műsorról műsorra, már kicsit unalmas is, hogy ott vannak mindenhol, nekik nagy meglepetés volt ez a forgatás.

Akik azt hitték, hogy felveszik a gázsit és hazamennek, elkezdték érezni a második naptól, hogy itt ez nem elég, ha nem szedi össze magát a pasi, akkor leég."

Kipróbálná a műsort játékosként is Forrás: EVA/Eva

Nem csinálnak hülyét magukból

Az első héten Verebes Linda és Pindroch Csaba, Kökény Attila és Kökény Aranka, Keleti Andrea és Kovács Zoltán, valamint Hujber Feri és párja, Cynthia küzd egymással.

A férfiak egy üvegkapszulában várják, hogy bizonyíthassanak,

a nők pedig egy asztalnál ülve beszélik meg Ábel Anitával, hogy párjuk képes lenne-e a feladatra, vagy sem. Hogy egy konkrét példát említsünk, az első adás egyik feladatában azt a kérdést kapják a feleségek, hogy férjüknek hány percre van szüksége van ahhoz, hogy egy fagyott pólót, nadrágot és zoknit magára húzzon. Ekkor megindul a licit, a nők egyre kevesebb időt mondanak be, végül az a férfi mehet a jeges ruhákkal kínlódni, akinek a párja úgy látta, hogy ő képes megoldani leginkább a helyzetet.

A nők vállalják be a feladatokat, a férfiak teljesítenek Forrás: EVA/Eva

"A casting is fontos, hisz akkor megy jól a műsor, ha a párosok közt is megvan az összhang, de kell, hogy különbözzenek egymástól. Nagyjából minden héten sikerült egy változatos masszává gyúrni őket, talán az egyik héten lógott csak egy páros, ami harsány volt a többihez képest. Ez a műsor nem arra megy rá, hogy hülyét csináljon magából az ember, hanem hogy a férfi megmutassa, mire képes. A sikeréhség, a teljesítményvágy látványa beleszögezi a nézőt a székbe, hisz tényleg látszik a párokon, hogy fontos nekik a bizonyítás" - mesélte az Origónak.

A férfiak megmutathajták, mire képesek Forrás: EVA/Eva

Ábel Anitával tizenhat éve dolgoztak először együtt az RTL Klub reggeli műsorában, azóta is jóban vannak. "Hasonló karakterek vagyunk, hasonló a humorunk, ugyanazon nevetünk, és nagyon szeretjük egymást. Pont ezért van az, hogy nagyon össze tudunk veszni, de erre most kivételesen nem volt példa.

de most nem jött elő, azzal voltunk elfoglalva, hogy koordináljuk az embereket, csináljunk egy jó műsort."

Hosszú ideje jóban vannak, sokszor dolgoztak már együtt Forrás: Istvan Ruff

Szívesen kipróbálná

Párjával, Majoros Hajnalkával megnyerték a Mr és Mrs-t, ebben a műfajban is kipróbálnák magukat. "Nagyon örülnék, ha látnám ebben a formátumban Hajnit, mert itt a hosszabb licitidő miatt a nőké a főszerep, a férfiak csak akkor kapnak teret, mikor a feladatot próbálják teljesíteni. Szeretném látni, hogy mit gondol rólam, milyen feladatokat vállalna be nekem. Nagy köztünk az összhang, szerintem jók lennénk benne, talán majd később, egy másik évadban kiderül."