Mégis hazatért Palik László

Vágólapra másolva!
Felesége, Marsi Anikó május 2-án kezdett a Tényekben, Palikot a TV2-ben látták.
Vágólapra másolva!

Marsi Anikó az RTL-es évek és hosszabb visszavonulás után a TV2-nél tűnt fel, de úgy lehetett tudni, hogy családja csak nyáron látogat haza. „Ma még minden nagyon friss és új ebben a helyzetben. Az idő majd eldönti a hogyan továbbot. De ahogy ezt a vállalást együtt, mint család, döntöttük el, a jövőben sem lesz ez másként” – mondta az Origónak adott interjújában. Palikra is rákérdeztünk, akkor Marsi kitérő választ adott: „A családi életünk maradjon a mi kis titkunk.” Ugyanez volt a válasza arra a kérdésünkre, hol él a család.

Úgy tűnik azonban, hogy a volt MTV-s és volt Forma-1-kommentátor, egykori Hungaroring Sport Zrt.-elnök Palik mégis hazajött, hogy felesége mellett legyen a napon, amikor visszatér a képernyőre – erről a Bors írt. A volt tévést a budapesti Róna utcában, a TV2-ben látták többen.

Héder Barna 2015-ben volt az Origo vendége, sok más mellett rákérdeztünk, Palikról mit tud. „Gyakorlatilag semmit, az elmúlt három-négy évben alig beszéltünk. Nagyjából félévente, de akkor is csak azért, mert van egy közös tulajdonú fitneszklubunk húsz éve. Azóta is működik, felesben vagyunk tulajdonosok” – mondta akkor.