Folyamatosan hazudozott a Trónok harca színésze

Trónok harca Kit Harington Havas Jon
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Havas Jonja, vagyis Kit Harington a többi színésznek sem beszélhetett előre a karaktere sorsáról. Csak akkor olvasson tovább, ha képben van a legfrissebb sorozatbeli történésekkel!
Vágólapra másolva!

Akik még egy percet sem láttak a Trónok harcá-ból, valószínűleg azok is tudják, hogy mi volt az ötödik évad fináléja után a nagy kérdés a sorozatban. Annyit foglalkozott vele a sajtó, hogy nemigen lehetett kikerülni, megindultak a rajongói találgatások is arról, hogy Havas Jon végül is meghalt-e – ahogyan lehetett látni –, vagy csak átverés az egész.

Nagyon úgy tűnt, hogy meghalt Forrás: HBO

Akik már látták a jelenleg futó, hatodik évad második epizódját, azok tudják, hogy Havas Jont sikerült visszahozni az életbe – erről azonban a színész közvetlen kollégái is csak a nézőkkel egy időben szereztek tudomást.

Havas Jon alakítója, Kit Harington az Entertainment Weeklynek mesélt arról, hogy még a többi színész előtt is titokban kellett tartania, hogy a karaktere visszatér. Sőt hazudnia kellett nekik, hiszen a készítők azt várták tőle, hogy azt mondja, örökre búcsúzott a sorozattól.

De sokat kellett hazudnom a legközelebbi barátaimnak, a többi színésznek, a stábtagoknak. Ahogy telt az idő, egyre inkább azt éreztem, hogy elárulom őket" – mondta.

Harington elmesélte továbbá, hogy volt, aki nem hitt neki, másokat viszont nagyon feldúlt a távozása, Sansa Stark alakítója, Sophie Turner például egy hosszú, szívhez szóló levelet írt neki arról, hogy mennyire szeretett vele együtt dolgozni.