Hárman is otthagyták a Music FM-et

2016.05.06. 09:36

Dj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél.

Metzker Viktória négy évet dolgozott a Music FM-nél, szeretne megújulni. "Úgy éreztem, jólesik majd egy kis szünet. Szeretnék a Facebook-oldalammal és az Instámmal többet foglalkozni, és indítanék egy webshopot. Hamarosan két hónapra leköltözöm Siófokra, ahol rezidenciám lesz. Emiatt döntöttem úgy, hogy négy év után elbúcsúzom" – mondta a Borsnak.

DJ Metzker Viktória szeretne megújulniForrás: DJ Metzker Viktória

Dj Newik azzal indokolta a felmondását, hogy szeretné a karrierjét tovább építeni, a zeneírásra, illetve a fellépéseire több időt szánni, Dj Newik is hasonlókat tervez. 

"Kedden este játszott Viki, a végén kérdeztem: jön-e a másnapi dj meetingre? Igent mondott. Mint kiderült, még akkor bement a vezérigazgató irodájába, és otthagyta az ő és Dj Newik felmondását az asztalon. Ezt a sunyi módszert a csapat teljes megdöbbenéssel fogadta.  Mindhárman betűről, betűre ugyan azt a dokumentumot juttatták el hozzánk, ebből gondoljuk, hogy ez szervezett döntés volt. Ha kaptak egy jobb ajánlatot, akkor azt korrekt módon meg lehet mondani. Sokat köszönhetnek a Music FM-nek, mindig mellettük álltunk. A helyettesítésüket órák alatt megoldottuk" – mondta el a lapnak a főszerkesztő, Juhász Gergely. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK