Beleszólhat, ki menjen tovább a TV2 show-jában

2016.05.07. 16:39

Élő adásokkal folytatódik szombaton a TV2 gyermek-tehetségkutatója, a Kismenők.

Huszonnyolc produkció mutatkozott be az elmúlt hetekben a Kismenők-ben, amelyekből tízen jutottak tovább.

Ördög Nóra csapatából Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány, Jenei Debi és Szabó Bence énekesek, Szalontai Zita mesemondó és Luppinger Attila gitáros készülhetnek újabb produkcióval.

Ördög Nóra és csapataForrás: EVA/Eva

Till Attila csapatából Balogh Soma dobos, Kovács Harmat énekes mutatkozik be ismét, valamint Malaczkó Réka zenés színházas előadásával, Szlavkovszki Zsolt lenyűgöző mutatványaival és az Üzenet lánycsapat újabb elgondolkodtató táncos produkciójával kápráztatja el a közönséget.

Forrás: EVA/Eva

Az élő adások alatt már a tévénézők is szavazhatnak az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül, amelyen exkluzív tartalmakat is olvashatnak a Kismenők-ről. A műsor során a négytagú zsűri, Ábel Anita, Lajtai Kati, Apáti Bence, Hajós András továbbra is fejenként 0 és 25 pont között pontozza a produkciókat, továbbá a 100 tagú közönség is ugyanúgy szavaz, mint eddig: vagyis a stúdió pontok, valamint a nézői szavazatok döntenek a továbbjutásról.

Forrás: EVA/Eva

A legkevesebb pontot elérő produkció számára befejeződik a tehetségkutató. A műsor győztese és minden kieső produkció tanulmányi ösztöndíjat kap: a győztes 2 millió forintot, a többiek pedig 100 ezret.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK