A világ pénze nem lenne elég a Jóbarátok apartmanjára

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Hiánypótló cikket közölt a New York Post, végre megtudhatjuk, mennyibe kerülnének a tévétörténet ikonikus lakhelyei.
Vágólapra másolva!

A New York Post közölt egy összeállítást arról, hogy a valóságban mennyibe kerülnének azok a lakások, apartmanok, házak, amelyeket különböző tévésorozatokban láthattunk.

E szerint a Jóbarátok lakását – ahol Monica és Rachel lakott – csak az igen gazdagok engedhetnék meg maguknak, a West Village-ben található apartman havi bérleti díja ugyanis mai áron minimum 4500 dollár, közel 1 millió 250 ezer forint lenne.

Nagyon gazdagnak kellett volna lenniük, hogy valóban itt lakjanak Forrás: AFP

Amíg Carrie Bradhsaw a Szex és New York-ban csak havi 700 dollárt fizetett az E. 73rd Street 245-ös száma alatt található lakásért, addig ma nagyjából havi 2700 dollárt kéne leperkálnia ugyanezen a környéken. A cím egyébként nem létezik, az E. 73rd Streeten a 243 az utolsó szám.

Az Agymenők pasadenai lakásáért a valóságban 2000 dollárt kérnének el havonta, az Így jártam anyátokkal-ban látott Upper West Side-i kecóért havi 3000 dollárt, vagyis fejenként egy ezrest kellett volna fizetnie Tednek, Marshallnak és Lilynek.

Havi kétezerért éldegélhetnének itt Forrás: CBS

A Szívek szállodája anya-lánya párosa a valóságban nagyjából 500 ezer dollárért vehetne egy olyan házat, mint amilyenben a sorozatban lakott, miközben a Simpson család springfieldi ingatlanja kijönne 375 ezerből.