Kloé remekül nézett ki tűzpiros ruhájában, Bence viszont felöltözve is éppúgy festett, mint egy hajótörött, nem is lett happy end a sztoriból. Az újoncok közül az egyik lány színt vallott, ettől aztán összeomlott két lovagja. Folytatódott az Ádám keresi Évát a Viasat3-on.

Josie és Petra tengeri sós románca már a múlté, ők már Pesten mutogatják a rokonoknak mobilon, milyen volt a szálloda, a párkereső felvételei után. Máté volt az új jövevény a szigeten, egy hintaágyban hevert anyaszült meztelenül, flegmán, úgy találtak rá: savanyú arccal mustrálgatták a többiek, hiszen az egy szem Kloéra már három férfi jutott a kicsiny földdarabon. „Egy rettentő egyszerű, primitív lény” – így definiálta Bence az új hódítót a háta mögött, de legalább a szemébe is elmondta, hogy nem rokonszenvez vele. Azt tudjuk, hogy nem szívbajos, és nem is jó ötlet ujjat húzni vele.

Petu a partonForrás: Viasat / Szoke Richard

Palackposta jött, a stáb nem hagyta, hogy Kloé három férfiból állítsa össze az ideálishoz közelítő lényt, nem szerették volna, ha Frankeinstein kreatúrája veszélyezteti a produkciót. A három mezítelen úrfi felsorakozott a parton, a szőke nő mosolyogva végignézett rajuk: Patrickban jószívű fiút ismert meg, Bencének határozottságát szerette, Mátét pedig csak szépnek definiálta. A jó külsőd ellenére szellemileg egyszerű vagy” – tette hozzá, eztán Bencét szemelte ki magának. „Spanságban vagyunk” – summázta a sportbolti eladó, akivel aztán különvonultak.

Megbeszélik, kinek, kiForrás: Viasat / Szoke Richard

Jött egy sovány szőke (megint Petra, azaz Petu), aki a pornóiparban nyomul, illetve egy kissé molett szakácslány (Niki), rettentő kínos kacagásokat hallatva babráltak hajukkal, amikor összefutottak a parton. A kuncogással vegyített, felszínes vihorászás folytatódott vacsora előtt és alatt is: a szőke bébiszitternek füllentette magát, nehogy elsőre könnyűvérű nőcskének könyveljék el. Reggel jógázni próbáltak, inkább kevesebb, mint több sikerrel, a Kloé-Bence páros pedig elindult a hotel felé.

Niki szigetelForrás: Viasat / Szoke Richard

Az első (és mint kiderült, utolsó) ruhás randin Kloé remekül nézett ki tűzpiros ruhájában, Bence viszont felöltözve is éppúgy festett, mint egy hajótörött, úgyhogy a kulcspillanatban a lány nem ment tovább, hogy csókban forrjon össze a lovaggal egy üveg langyos pezsgő fölött, hanem a deszkákon a kishajó felé tipegett, amit a fickó fancsali képpel vett tudomásul.

A szigeten sem volt sokkal jobb a hangulat, Máté és Patrick kakaskodott hosszan. „El tudnék képzelni ilyen pasit magam mellett, de nem szeretnék” – mondta valamelyik lány, eztán Petu kijött a sztorival, miszerint felnőttfilmes. A két férfi döbbenten pislogott, láthatóan nem gyakorlott valóságshow-nézők, mert majdnem mindegyikben előbb-utóbb felbukkan egy pornós. Ez olyan szakma, amit nehezen fogadnak el az emberek, hebegte Máté, Patrick szájából pedig szinte kiesett a falat, onnan a vacsora íze sem volt már ugyanaz, másnap reggel pedig a távolba nézés és a méla merengés világrekordját próbálta felállítani, jó darabig nem is csatlakozott a csapathoz. A csalafinta Patrick elég konzervatívnak vallotta magát, nem sokkal azután, hogy azzal hencegett, 150 nője volt már.

Innen folytatjuk jövő héten, három újonc is érkezik a realitybe.