A hülyeség korában élünk, de én nem állok át – vallja az Ádám keresi Évát egyik férfi szerepője, Bence, aki a második adásban bukkant fel, de a mai, harmadik részben is ott lesz. Lobbanékony embernek tartja magát, küzdős típusnak, de olyan nőért nem harcol majd, aki nem kell neki igazán. Beköltözés előtt faggattuk. 

Bence egy budapesti cipőboltban dolgozott kőkemény két hetet, majd elrepült a meztelen valóságshow-ba – biztos örültek a főnökei. 26 éves, ez az első realityszereplése, és nem bánná, ha ismertséget szerezne a műsorral. „Hogy ki hogyan használja fel a lehetőséget, az függ az értelmi szinttől. Kétségtelen, hogy a hülyeség korában élünk, de én nem állok át. Maximum konzervatív nagyszüleim lesznek rosszul, ha meglátnak egy meztelen műsorban, de ez van” – fejtegeti. 

Dolgozott is egy kicsitForrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Amerikaifutballista, válogatottkeret-tag volt, a magyar első ligában játszott, de – mint mondja – morális csődöt okozott a csapatának. „Egy évre eltiltattam magam még a magyar válogatottól is, ezzel még a bajnokság is elúszott. Az ominózus meccsen az ellenfél szurkolói végig az anyámat gyalázták: a bíróknak meg kellett volna állítani a meccset, de nem tették. A végén is folyamatosan szidtak, én meg odaálltam, és letoltam a gatyámat. Ezért képesek voltak eltiltani egy évre!” – háborog, keze ökölben. A sztorit indulatosan meséli, a szövetség, a fegyelmi bizottság és az ellenfél csapata volt a hibás szerinte – mindenki, de ő nem. 

A közép-európai ligában játszhat, de a magyar liga rájátszásában is vissza akar térni, és persze mindenkin bosszút akar állni. „Nagyon felbőszítettek. Nem egy sisakot törtem már össze más fején... Éjjel-nappal edzek: volt, hogy olyat ütköztem, hogy agyrázkódásom volt... Nagyon rosszul érintett ez az eltiltás, mert az amerikaifoci az életem. Ezt elvették tőlem olyan emberek, akik másképp nem tudtak levenni a pályáról” – emlékezik. 

ViasatForrás: Viasat / Szoke Richard

Láthatóan nem lenne jó ellenségének lenni. „Én védő vagyok, tehát ha bárki jön felém, azt meg kell ölnöm, ez a dolgom. Felém nem is passzolnak, mert tudják, hogy az halál!" – teszi hozzá.

A légió túlzás lenne

Más menekül a kihívások elől, ő meg „akarja” ezeket. Vehemens, indulatos embernek tartja magát: „Vad vagyok, csinálok hülyeségeket, de tudom a korlátokat” – teszi hozzá. 

Párválasztás közelegForrás: Viasat / Szoke Richard

Több városban élt: Pécs, Pápa, Szeged, Budapest. „Apám vadászpilóta volt, ahová rendelték, ott volt a család. Katona nem akartam lenni, mert a magyar sereg egy vicc. Az idegenlégiót viszont nem akarom bevállalni, mivel találkoztam olyanokkal, akik láttak civileket cafatokra tépve. Lelki sérülésekkel jöttek haza, van, aki két éve nem tud aludni. Én meg mentálisan kicsit instabil vagyok, de terápiára nem járok... Nem vagyok paranoid skizofrén, csak kicsit lobbanékony.”

Legyen elképzelése az életről

A keményebb témák után rátérünk arra, hogy mégiscsak egy romantikus párkeresőbe jött, egy álomszép helyre. „Odamegyek pár napra, azt sem tudom, mi történik majd, meddig tart. Egy olyan nőért nem küzdök majd, aki nem tetszik különösebben. Ha nem jön össze, semmi gáz, legfeljebb megyek haza” – vonja meg a vállát. 

Nagyon sokat csajozott, állítja, de szerelmes csak egyszer volt. Egy arab nővel volt leghosszabban együtt, de a három és fél éves kapcsolatot titkolni kellett a nő családja előtt, ettől pedig megromlott a viszony. „Ez olyan játék, ahol párt keresel, a kapcsolat alapja meg az őszinteség. Nem lehet hazudni, mert ha hazamegyünk, minden kiderül” – tűnődik. 

Szép helyen forgattakForrás: Origo

A természetes szépséget szereti a nőkben, a kreol bőr, a fekete haj jön be neki leginkább. „Minden lányban más tetszik. Mindenkiben megvan az esszencia, ami megfoghat, de fontos, hogy legyen elképzelése az életről, legyen egy irány, ami felé tart. Legyen úrinő a hálószobán kívül, odabenn meg... tudjuk” – fejtegeti. 

A reality hétfőn este 10-kor megy a Viasat3-on.