Csobot Adél és Istenes Bence először mesélt a szülésről

Istenes, Csobot
Vágólapra másolva!
Csobot Adél és Istenes Bence kisfia május 4-én született meg, a pár először mesélt a szülésről.
Vágólapra másolva!

Csobot Adél és Istenes Bence közösségi oldalukon számoltak be arról, hogy megszületett kisfiuk, Natan. A pár egy héttel a baba érkezése után hosszabban is mesélt a szülésről.

"Bátorítottam, lelkesítettem, fogtam a kezét, vizet adtam neki, ha kért. Az édesanyja is velünk volt, azt hiszem, mindketten segítséget jelentettünk a szerelmem számára. Bár nyilván más hallani és más átélni a vajúdás óráit, látni, hogy az imádott nő szenved, és valójában nem tudsz neki segíteni igazán."

"Csak ott vagy, toporogsz, küzdesz a tehetetlenség érzésével. Többször könnyeztem közben én is. Állítom, férfi a vajúdást nem bírná ki. Nagyon büszke vagyok Adélra, és végtelenül szeretem!" - mondta az RTL műsorvezetője a Storynak. "Hogy milyen hangon és mikor sírt fel, pontosan nem is tudom, olyan euforikus állapotban voltunk Bencével mindketten" - mondta az énekesnő.

Forrás: Istenes Bence / Facebook

Korábban Istenes Bence arról mesélt az Origónak, hogy mindig fiatal apa szeretett volna lenni. "Azt terveztem, hogy 30 éves korom környékén szeretnék apa lenni, most 29 vagyok, ez összejött.

Szeretném, ha a fiamat én taníthatnám meg különböző dolgokra,

együtt mehetnénk focizni meg wakeboardozni, és a legjobb barátja is leszek, ha szeretné.