A Viasat3 pucér párkeresőjének május 16-i adásából ketten is hazamentek, de megérkezett a mutatós, szemrevaló Evelin, aki megkavarta kissé az állóvizet.

A moralista John Patrick minidrámájával kezdődött az Ádám keresi Évát negyedik adása: ő pár napot töltött a szigeten, Niki nem tetszett neki, Petra igen, de ő meg bevallotta, hogy felnőttfilmekban szerepel, ha csak teheti. Patrick addig nyomult rá, míg azt hitte, bébiszitter, de a vallomás után eltűnődött, mennyire hangzik jól majd otthon a krimóban, hogy „egy pucér valóságshow-ban felszedtem egy pornós csajt." Mivel ez nem olyan nagyon menő duma, a férfi inkább szólt a stábnak, hogy kéri a repjegyet, és lelépett.

Bongi jött, és gyorsan össze is veszett egy nővelForrás: Viasat / Szoke Richard

Nem sokáig szomorkodtak hármasban, hamar kiúszott a partra egy Bongi művésznéven bemutatkozó, széttetovált tag, majd rövidre rá egy másik, egy Krisztián nevű testépítő. Előbbi 34 éves, állítólag spirituális könyveket olvas, utóbbi csak 18, de három éve keményen gyúr. Bongi egyből összeveszett a szőke lánnyal, talán a spiritizmus helyett indulatkezelési szakkönyveket kellett volna tanulmányoznia.

Balról Krisz, a másik jövevényForrás: Viasat / Szoke Richard

„Nem szeretnék vele egy légtérben lenni" - sóhajtozott Petra, ami annak fényében volt fura, hogy egy lakatlan szigeten dekkolnak. Újabb heves disputa alakult ki, ahol a férfi arcoskodott, flegmán beszólt, a nő meg ellenszenves, törpe nokedlinek titulálta ellenfelét, és nyomatékosan megkérte, hogy takarodjon az aurájából. Niki és Krisztián sem jutott semmire egymással, a nő üresfejű Kennek találta az izomembert. „Olyan nekem, mint egy szobanövény" - fejtegette. Kellemetlen hangulat egy pazar helyszínen.

Hosszú, komoly kapcsolat - na persze

A klíma javult valamelyest, amikor betoppant Evelin (képek róla itt), egy mutatós szőke táncosnő, akire persze egyből rástartolt a három férfi. Volt, amely arról motyogott, hogy hosszú párkapcsolat kialakításában bízik, ami felettébb vicces, ha pucér randirealityben produkálja magát az ember. A szerkesztők nem sokáig hagyták a három-hármas arányt, a férfiaknak haza kellett küldeni egy nőt, akit esélytelennek láttak, hogy párt találjon a szigeten.

A sátoraljaújhelyi szakácsnőt küldték haza, pornós Petra megúszta, majd a szigetlakók este, a tábortűz fényénél szexről beszélgettek a kvantummechanika helyett, ami nem meglepő. Reggel Máté és a nála vagy két fejjel alacsonyabb Evelin sétálgatott a parton, elcsattant egy csók is, a romantikusabb lelkületű nézők nagy örömére. Itt ért véget a sztori, a jövő hétfői adásban két újabb nő jelenik meg a pucér magyarok szigetén.