Véget ért a Castle, és mutatjuk is, hogyan

Castle
Vágólapra másolva!
Május 16-én véget ért a Castle, sokan úgy tippeltek, hogy Beckett nyomozó halálával fogják lezárni a történetet. Igazuk lett? Erősen spoileres folytatás.
Vágólapra másolva!

A nyolcadik évaddal véget ért a Castle, a producerek először Stana Katic és Tamala Jones figuráját írták ki a történetből, majd úgy döntöttek, nem kérik a kilencedik szezont – végül nem lesz tehát Beckett nélküli évad, a címszereplő, Nathan Fillion hiába folytatta volna.

Nathan Fillion és Stana Katic Forrás: ABC

A nyolcadik szezon utolsó epizódja, a Crossfire így az egész sorozat végét jelentette, de erről a készítők is csak napokkal az adás előtt értesültek, a biztonság kedvéért két befejezést forgattak. Az előzetes alapján még arra tippeltünk volna, hogy Beckett nyomozó meghal, hiszen a páros elég szorult helyzetbe került:

Az epizód végül azzal ért véget, hogy Beckett és Castle mindketten súlyosan megsebesültek egy tűzharcban, erősen vérezve kúsztak egymás felé a padlón, csak hogy megfogják egymás kezét – a Hollywood Reporter szerint ez lett volna az utolsó kép, a cliffhanger akkor, ha megrendelik a kilencedik évadot.

Így azonban happy enddel zárták a történetet, egy hétéves ugrás után láttuk utoljára a házaspárt, nemcsak, hogy túlélték a sérülésüket, de három gyerekük is született időközben. Mutatjuk a krimisorozat utolsó két percét: