A magyar tévézők a Szomszédokat folytatnák

Fehér Anna: "Nehéz olyannak látni magamat, amilyen vagyok, és nem olyannak, amilyennek  látni szeretném" kult
Trokán Péterrel a Szomszédok című sorozatban
Vágólapra másolva!
Az Invitel kutatása szerint a teleregény újabb epizódjait többen néznék, mint egy újabb Jóbarátok-évadot.
Vágólapra másolva!

A tévésorozatos kutatás során rákérdeztek a hazai nézők régi kedvenceire is. A Szomszédok első helyén nem lepődünk meg, ahogy a második és a negyedik helyezett sem váratlan, annál furcsább a Csillagkapu előkelő helyezése. Furcsa, hogy a Lost kultsorozat is bekerült a tízbe, mert az igaz, hogy első pár évadja ragyogó és fordulatos volt, de a végére annyira összekuszálódtak a szálak és az idősíkok, hogy az elején még lelkes tévézők jelentős része elfordult a sci-fibe hajló kalandsorozattól.

Forrás: Invitel

Horváth Ádám rendező-író szerint teljesen irreális, hogy folytatódjon a sorozat. "A jelentős színészek meghaltak. Nincs Zenthe Ferenc, Komlós Juci, Raksányi Gellért. Mire mennénk a szeretni való öregek nélkül? A feltámasztott, amerikai Dallas érdekes történet lehetett kint és itthon is, mert benne volt Jockey, viszont

-mondta korábban az Origónak. A rendező szerint nem lehetne már visszaállítani a régi lakásokat sem. "Amerikában van erre pénz, itthon nincs, illetve erre nincs. Én úgy tapasztalom, hogy a közönség részéről volna igény a Szomszédokra, de ez a televíziót nem érdekli" - mondta.