A Farm: párbaj szakadó esőben, köcsögökkel

A Farm
Vágólapra másolva!
Attila Brigit is kiejtette a játékból az RTL Klub valóságshow-jában.
Vágólapra másolva!

Felgyorsultak az események a Farmon, a héten már a második párbajt láthatták a nézők. Attila ellenfele ezúttal Brigi volt, szakadó esőben mérkőztek a felek: előbb egy nagy szalmarakáson kellett átmászniuk, itt a férfi előnyre tett szert. Utána szájjal kellett almákat kihalászni vízből, ezeket egy kis karámban dekkoló malac elé kellett dobni, eztán pedig kukoricát morzsoltak időre, a szemeket tyúkoknak kellett behajítani. Ezzel nem volt még vége, egy ostorral kellett köcsögöket leszedni botokról, Attila végül megnyerte negyedik párbaját.

A Farm Forrás: RTL Klub

Jövő héten a finálé előtt még jön egy újabb küzdelem, így jövő vasárnapra már csak hárman maradnak a Farmon, közülük a nézők szavazhatják meg a végső győztest – közölte az RTL sajtóosztálya kérdésünkre.

Az utolsó héten természetesen lesznek sztárvendégek a helyszínen, lesz olyan köztük, akinek már van reality-tapasztalata. A május 29-i finálét a helyszínről élőben közvetítik 19 óra 50 perctől, ekkor mindkét műsorvezető, Nádai Anikó és Fördős Zé is ott lesz.

Szavazzon!

Ki nyerje a Farmot?