Trixi is tesz egy próbát a pucér magyarok déltengeri szigetén. Egy taktikusnak mondott, irányító típusú, de fiatal lány kerül még képernyőre hétfő este az Ádám keresi Évát realityben, a Viasat3-on. A cikk harmadik oldalán szavazzon! 

Miután megismertük Ivi Angelt (Ivett Angélát?), az intellektuális barna asszonyt, aki egy meztelen emberek által benépesített trópusi szigeten keres pótapát gyermekének (mezítelen fotóit itt mustrálgathatja), eláruljuk, hogy a hétfői adásba érkezik még egy női szereplő, bizonyos Trixi. 

„Most ismerkedni akar, nem feltétlenül ugrana bele egy komoly kapcsolatba. A 20 éves lány szerint az ideális pasi intelligens, őszinte, sportos, magas és idősebb. Trixi kedveli a furcsa arcú férfiakat,  a gyúrós, szőrös pasik viszont taszítják. Csapatban elég bizalmatlan, de szívesen meghallhatja a többieket. Nem tartja magát pletykás típusnak. Imád taktikázva előrejutni, és szeret irányítani is, jó emberismerőnek mondja magát. Trixi bevallottan rendmániás, és gyűlöli, ha piszkálják a cuccait" – áll a Viasat3 által kiadott leírásban. Trixinek a cuccai miatt sokat nem kell aggódnia, mert ebben a pucér párkeresőben a ruhák száma erősen közelít a nullához. De sok a szöveg, nézzük a képeket!

Forrás: Viasat / Szoke Richard
Forrás: Viasat / Szoke Richard

Több Trixi-képért lapozzon!