A Farm felforgatta a kiesett játékos életét

Brigi Farm
Vágólapra másolva!
A Farm tizedik kiesője nem haragszik Dórira, amiért jelet kapott tőle, azzal pedig nem foglalkozik, hogy népszerűségi indexe egyre alacsonyabb lett a játék alatt. Brigi kint várja Gergőt, reméli, mielőbb összeköltöznek, és közösen folytatják életüket.
Vágólapra másolva!

Brigi tizedikként esett ki az RTL Klub játékából, azért költözött a tanyára, hogy átértékelje az életét, kizökkenjen a hétköznapokból. Kiesése után Gergőt hiányolja leginkább a lakók közül, a többhetes együttélés után magányosnak érzi magát nélküle. "Munkaterápiába fogja vetni magát, már látja a fényt az alagút végén. Sokat beszéltünk arról, hogy milyen lesz neki, ha kiesek, úgy gondolom, így jobban tud koncentrálni a célra, amiért bement" - mondta.

Brigi esett ki a játékból Forrás: RTL Klub

Eltervezték, hogy együtt lesznek a játék után is, reméli, hogy párja ebben a néhány napban nem gondolja meg magát. Bízik abban, hogy a gyermekei is elfogadják Gergőt, úgy érzi, nem lesz gond az összeszokással.

Azt mondja, soha nem volt féltékeny Dórira, bármennyire is egy húron pendült a fiúval, mindkettőben megbízik – a kapott jel miatt sem haragszik, hisz csak a taktika része volt. A reality felforgatta az életét, megosztónak gondolja magát, azzal pedig sosem foglakozott, hogy más mit gondol róla, inkább a szűkebb környezetére koncentrál. Tudja, hogy népszerűségi indexe idővel sokat csökkent, de ezzel sem kíván foglalkozni.