Fésűs Nelly mindent bevállalt

Fésűs Nelly
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián és Fésűs Nelly esett ki vasárnap este A Nagy Duett-ből, az énekesnő mindent bevállalt azért, hogy jól működjön a párosuk.
Vágólapra másolva!

Profi énekesnőként sem esett nehezére, hogy sárga kacsának öltözzön és humoros produkciókban vegyen részt párja, Berki Krisztián hangi adottságai miatt. Szívesen vállalta a feladatokat, mert úgy véli, A Nagy Duett-nek ez a lényege: a szakmabelieknek és az amatőröknek egységes előadást kell színpadra vinniük.

Nem az volt a cél, hogy leénekelje a partnerét Forrás: Istvan Ruff

"Nagyon sok kommentet olvastam arról, hogy nem tudok énekelni. Nem attól vagyok nagy, hogy majd jól megmutatom, milyen jó énekesnő vagyok egy amatőr mellett. Ahhoz, hogy homogén produkciót tudjunk előadni, nekem nem hajlítanom kellett össze-vissza, hanem megpróbálni a kettőnk tudását közös nevezőre hozni.

– mesélte a Mokkában.

Vasárnap este ők estek ki a műsorból Forrás: EVA/Eva

Berki Krisztián szerint párja mindig odafigyelt rá és mindet bevállalt azért, hogy ő a komfortzónáján belül tudjon maradni. Fésűs Nelly szerint kialakított magáról egy "szerethetetlen rosszfiú" képet, de valójában nem ilyen, nagyonis érdeklik a visszajelzések, foglalkoztatja, hogy ki mit gondol róla.

Fésűs Nelly Forrás: TV2