Trixi és Ivi megjelenése alapjaiban változtatta meg a status quót a pucér magyarok déltengeri szigetén, a Viasat3-féle valóságshow-ban, az Ádám keresi Évát-ban. Máté és Evelin párban távozott a csábítás partjáról, Kis Grófó szelleme pedig ott lebegett éjjel a pálmafák fölött.

A május 23-i adás elején egy szlovákiai magyar nő úszott a partra (fotók itt), épp jókor, vacsoraidőben. A szemüveges, barna hajú, értelmesnek tűnő Ivi Angel (Ivett Angéla?) láttán Máté is izgalomba jött, de akadozó szövegére nem tudtunk figyelni eléggé, mert tenyérnyi bőrdarabok hiányoztak pirosra-ropogósra sült válláról, hátáról. Még aznap éjjel szerenádot adtak a fiúk, Krisz szerencsétlenül Kis Grófóval próbálkozott, Bongi egy Bikini-dallal jött, egészen szürreális volt, amint a fáklyák mellett táncolt, énekelt hamisan, és azt harsogta, hogy „nyalni csak úgy lehet, ha élvezzük az életet”.

Máté és Evelin, itt még különForrás: Viasat / Szoke Richard

Krisz már nem tudta élvezni tovább az életet, legalábbis a szigeten, mert szemrebbenés nélkül hazaküldték a nők, így maradtak öten: egy hatalmas meg egy pöttöm pasi, három nővel. Ivi nekiállt rossz energiákat kiűzni Petrából, reiki segítségével, majd Bongit dicsérte, mondván, el tud mélyülni dolgokban. „Tud örülni a kis dolgoknak” – mondta róla: tán csak nem a férfi méretére gondolt?

Forrás: Viasat / Szoke Richard

A szerkesztők megengedték a csapatnak, hogy ők válasszanak: Máté és Evelin távozhatott a „Szerelem szigetére”, a többiek pedig maradtak a „Csábítás partján”. A párocska a másik helyszínen igen udvariatlanul lefitymálta a korábbi két párost a fotójuk alapján, majd pezsgőt ragadva leballagtak a vízhez: mint egy nagydarab apuka és a piciny, törékeny kislánya.

Trixi is felbukkantForrás: Viasat / Szoke Richard

„Máté nem romantikus, nekem ez komponált” – mondta Evelin, tán az imponál igére gondolhatott a kis szeleburdi. „A szex nekem olyan, mint a levegő. Öt levegő, ha nincs, én megfulladok” – okoskodott párja, ez láthatóan a klassz szövegek estéje volt.

Ivi huncutkodik a homokbanForrás: Viasat / Szoke Richard

Időközben befutott Trixi, a feltűnő szilikonmellekkel rendelkező, formás modell (képek itt), aki menten megörült, mert „mindenkit spirituálisnak” talált a szigeten. Bongi kezdett feszült helyzetbe kerülni három meztelen nő társaságában: még a kissé nevetséges limbózás során sem oldódott, a Bikini együttest, a KFT-t és az Eddát hiányolta, mert a táncikáló nők leragadtak Kis Grófónál. Tényleg már csak Pataky Attila meg az ufók hiányoztak onnan, hogy teljes legyen a dili.

Az erősen izzadó Máté és Evelin végül csókban forrt össze a meleg homokon, tűző napon, majd pezsgőztek egy sort. Jövő héten négyen jönnek a szigetre, lesz szex már a táborban, és ha jól láttuk, egy Éden Hotel-veterán is felbukkan.