David Hasselhoff nem jó parti, csődközelbe került

Baywatch sztárok manapság, David Hasselhoff
US American actor and singer David Hasselhoff poses in Berlin, Germany, 20 March 2014. Hasselhoff is campaigning for the preservation of the East Side Gallery. Photo: DANIEL NAUPOLD/dpa
Vágólapra másolva!
David Hasselhoff azt állítja, a válás tönkretette, volt feleségének havi 21 ezer dollárt kéne fizetnie, de már csak kevesebb mint 4 ezer van a nevén.
Vágólapra másolva!

David Hasselhoffnak hivatalosan alig 4 ezer dollárja van már csak a bankszámláján, vagyis forintra átszámítva még éppen milliomos lenne, ez azonban korántsem elég ahhoz, hogy megéljen.

A bírósághoz fordult, hogy mérsékelje a tartásdíj összegét,

amit volt feleségének, Pamela Bachnak fizet, ez ugyanis havi 21 ezer, évi 252 ezer dollár. A színész szerint a jelenlegi helyzete nem engedi meg, hogy ennyit kiadjon, friss európai turnéjára sem fogytak nagyon a jegyek, jelenlegi sorozata, a Hoff the Record sem pörgött be túlságosan.

A volt feleségére mutogat Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Naupold

Persze a színésznek van még azért némi tartaléka, a bírósági dokumentumok szerint az ingatlanból, autóból, műtárgyból, kötvényből összeálló vagyona nagyjából 1,8 millió dollárt érhet, csak a mozgatható pénze fogy iszonyatos tempóban.

Hasselhoff egyébként azt is elismerte, hogy átlagban 112 ezer dollár jön be hozzá havonta, amiből azonban – a kötelező kiadásokon túl – 66 ezret költ, emellett a tartásdíjat már nehezen tudja kigazdálkodni.