Drogokkal tömhették egy valóságshow versenyzőit

2016.05.25. 09:00

Perelni akar a Biggest Loser, A nagy fogyás egyik játékosa, azt mondja, kegyetlenül bántak velük a producerek.

Az amerikai A nagy fogyás, vagyis a Biggest Loser pár versenyzője a New York Postnak teregette ki a szennyest a műsorról, egyikük, Suzanne Mendonca most perrel is fenyegetőzik.

Ez volt az a valóságshow, ahol az erősen túlsúlyos jelentkezőknek adott idő alatt minél több kilót (fontot) le kellett adniuk, Mendonca szerint pedig a producerek mindent meg is tettek azért, hogy ez sikerüljön: megvonták tőlük a vizet, a végkimerülésig hajszolták őket, sőt olyan drogokkal is tömték őket, amelyek elősegítették a fogyást.

Suzanne Mendonca a Biggest Loser promóképénForrás: NBC

A második évadban versenyző nő szerint a stáb orvosa sem tett semmit, az ő szezonja alatt öt embert kellett kórházba szállítani. Mint mondja, a produkció hosszú távon is tönkretette az életüket, más emberként jöttek ki a műsorból, az ő versenytársai felének a házassága is ráment a tévés kalandra.

A Biggest Loser-ből az Egyesült Államokban már tizenhét szezon ment le. A műsort adó NBC tagadja a vádakat, a közleménye szerint a versenyzők egészsége és biztonsága mindig is a legfőbb szempont volt a valóságshow készítése során.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK