Megint az Egy rém rendes család feltámasztásáról beszélnek

2016.05.26. 12:59

Bud Bundy egykori alakítója, David Faustino lassan húsz éve nem tud belenyugodni abba, hogy vége az Egy rém rendes család-nak, már sokadjára beszélt a sorozat feltámasztásáról.

Az Egy rém rendes család már 1997-ben véget ért, a Bundy család négy tagja közül Bud, vagyis David Faustino azonban nemigen tudott továbblépni – karrierje korántsem kapott akkora löketet, mint a többieké, leginkább csak a hangját kölcsönzi különféle produkcióknak.

Örülne, ha ismét lenne egy rém rendes családjaForrás: AFP/Ethan Miller

Most az Allegedly with Theo Von and Matthew Cole Weiss podcast adásában beszélt arról, hogy el tudná képzelni az Egy rém rendes család folytatását vagy spin-offját a Netflixen. Itt kelt új életre például Az ítélet: család is, vagyis volt már arra példa, hogy az online tartalomszolgáltató feltámasszon egy vígjátéksorozatot.

Faustino szerint rajta kívül a másik három főszereplő is benne lenne, bár valószínű, hogy Ed O'Neill például csak kisebb szerepet vállalna, legalábbis amíg a Modern család tart. A projektről már többször volt szó korábban is, Bud Bundy egykori alakítója szerint csak jogi problémák állnak a megvalósítás útjában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK