Cintia a Farmról: Két embert messze elkerülök

2016.06.01. 17:37

Cintia a harmadik helyen végzett a Farm-on, egyedüli nőként került be az RTL Klub realityjének döntőjébe. Csalódott, amiért nem ő vihette haza a húszmillió forintot, már megvolt a terve, hogy mire költené. Két emberrel biztosan nem akar találkozni a lakótársak közül, és több olyan dolgot is tett, amit utólag megbánt. 

A Farm döntőjében hárman ültek az asztal körül, Cintia a harmadik helyen végzett, nagyon közel volt a húszmilliós nyereményhez, amit végül Gábor vihetett haza. "Nagy az akaraterőm, és megtanultam bent, hogy bármit el tudok érni, amit akarok. A párbajfeladatok után rájöttem, hogy mennyi mindenre képes vagyok, ha odateszem magam.  Csalódtam, hogy nem én nyertem meg a pénzt, mert az volt az elsődleges motivációm. Helyre tudta volna rakni az életemet, vettem volna belőle egy lakást, és továbbtanultam volna. Összességében büszke vagyok magamra és arra, hogy a csajok közül én maradtam az utolsó napig" – mesélte az Origónak.

Büszke az elért eredményreForrás: RTL

Két embert nem akar látni a jövőben

"Ha megyek az utcán, sokan leszólítanak, közös képet kérnek, érzem, hogy nagyon szeretnek engem. Jó lenne, ha tudnék valamit kezdeni ezzel az ismertséggel, örülnék egy állásajánlatnak, szívesen mozognék a média világában. 

Norbival és Attilával soha többet nem szeretnék találkozni, volt konfliktusunk bőven, nem akarok ilyen emberekkel foglalkozni.  A többiekkel szívesen találkozom, rajtuk kívül mindenki szimpatikus. Brigivel sem romlott meg a viszony az utolsó nap eseményei miatt, hála az égnek megbeszéltük nagyjából a dolgokat, nem haragszik" – mondta. 

Nagy az akaratereje, ez a párbajokon is segítetteForrás: RTL Klub

Több dolgot is megbánt, még egyszer nem húzná fel magát ennyire a többieken, és nem engedné be Gergőt sem az ágyába. Nem szabadott volna ennyit idegeskednem, el kellett volna engednem az egészet, de én ilyen vehemens nő vagyok.  Szeretem kinyilvánítani az őszinte véleményem, ez nem biztos, hogy jó. Gergővel a végén nem kellett volna így összejönni, ha még egyszer ott lennék, nem így csinálnám." Hasonló valóságshow-ban szívesen részt venne, de reméli, így is megtalálják a lehetőségek, és nem kell újabb három hónapot lenyomnia, hogy felfedezzék. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK