Fizetnie kell a TV2 adása után is

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub után a TV2 is kiadta a terjesztési díjait, más néven programdíját. Listaáron áfa nélkül 290 lehet, de idén, bevezető áron és később, kedvezményesen 150 forint lesz havonta.
Vágólapra másolva!

A TV2 programdíja listaáron egyéni előfizetők után 290 forint lehet jövőre minden előfizető után, havonta – áll a TV2 Média Csoport Kft. „TV2 elnevezésű SD technikai formátumú lineáris audiovizuális médiaszolgáltatása” műsorterjesztésére vonatkozó dokumentumban. Ebből különböző kedvezményeket lehet kapni, attól függően, költségvetési előfizető, közületi vagy szállodai-szálláshelyi előfizető-e a partner. Az árban az áfa nincs benne.

Idén 150 lesz

Figyelemmel arra, hogy a kormányrendelet hatálybalépéséig a médiaszolgáltató a műsorterjesztőkkel szemben nem érvényesíthetett a programdíjat, és a kormányrendelet ezt a lehetőséget év közben vezette be, ezért a TV2 minden műsorterjesztőre egységesen és diszkriminációmentesen 2016. december 31-éig csökkentett, bevezető díjat alkalmaz: a médiaszolgáltatás programdíja egyéni előfizetők után bevezető ár jelleggel 150 forint havonta.

A TV2-csoport tájékoztatta a műsorterjesztőket, hogy a csomagokhoz kapcsolódó kedvezmények igénybevétele mellett kialakított olyan csomagot, amelynek választása esetén a TV2 médiaszolgáltatás programdíja 150 forint lehet a jövőben is, áfa nélkül.

Az RTL Klub május 31-én jött ki a számokkal, azokat itt találja.