Összecsap Molnár Andrea, Nádai Anikó, Szabó Zsófi

Sztár Gokart
Vágólapra másolva!
A Sztár Gokart szombati adásában a női versenyzők is kocsiba ülnek.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubra került Sztár Gokartban kiegyenlítő súlyokat tettek a kocsikba, így mindenki azonos összsúllyal indul. Ennek ellenére az első futamban a testsúly döntött a rajthelyekről: a legkönnyebb indult az utolsó helyről, a legnehezebb pedig az élről. A mérlegelésnél kiderült, hogy a táncos Molnár Andrea az egyik legsúlyosabb, a műsorvezető Nádai Anikó pedig az egyik legvékonyabb, miközben nemrég szült. Hogy ki pontosan hány kiló, mennyit nyom Iszak Eszter, Muri Enikő vagy Marenec Fruzsina, azt innen megtudhatja.

Szabó Zsófi vígan készült

A műsor 12.50-kor kerül adásba szombaton. Minden férfi indul minden férfi futamban (ahogy általában az autó-motor versenyeken) és minden nő indul minden női futamban. Minden futam után a helyezések alapján kapnak pontokat a versenyzők: a fő cél logikusan az, hogy az összesítésben minél több pontjuk legyen.

Nádai Anikó babája érdeklődő volt

Nők is versenyeznek, ugyanolyan feltételekkel, ahogy a férfiak. És csapatverseny is van, de úgy, hogy egy férfi és egy nő alkot egy csapatot. Összesen 9 futam van, amit 8 adásban mutatnak meg: a hatodik adásban lesz női és férfi futam is.

Kilenc futam, nyolc adás
Jön az első női futam
Fruzsina is beült a kocsikba