Harsányi Leventével, Kovács Lázárral rajtol a Balatoni Nyár

Balatoni Nyár
Vágólapra másolva!
Június 13-tól számos újítással indul újra a Balatoni Nyár. A Duna közszolgálati csatorna délelőtti műsora a hét minden napján jelentkezik majd Kraszkó Zitával, Rátonyi Krisztával, Harsányi Leventével és Vida Péterrel. A műsor sztárséfje a 2016-os évadban Kovács Lázár lesz.
Vágólapra másolva!

A Balatoni Nyár megújult formában kerül képernyőre június 13-tól a Duna közszolgálalati csatornán. A műsor hétfőtől szombatig délelőttönként friss tartalommal, vasárnap pedig heti best of adással jelentkezik.

A műsort heti váltásban Kraszkó Zita és Harsányi Levente, valamint Rátonyi Kriszta és Vida Péter vezetik,

a szakácsrovat állandó házigazdája pedig Kovács Lázár lesz. Az immár hatodik évadához érkező Balatoni Nyárba a napi aktualitásokon kívül természetesen idén is érkeznek sztárvendégek, ismert és népszerű hazai előadók. Ebben az évben új rovatok is helyet kapnak a műsorban.

A Balatoni Nyár műsorvezetői Forrás: EVA/Eva

"Idén is rendkívül széles vendég- és témakínálattal várjuk a nézőket, és a nyár kiemelt sporteseményei is kiemelt szerepet kapnak majd. Bizonyára senki számára nem újdonság, hogy az M4 Sport csatorna közvetíti Magyarországon nem csak a hamarosan kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságot, hanem az Olimpiát is. A Duna csatornán adásba kerülő Balatoni Nyár Rio 2016 elnevezésű rovatában minden nap egy sportvezető, kvótás sportoló, egykori olimpikon vagy az olimpiához kapcsolódó szakértő lesz a műsor vendége.

- mondta Medveczky Balázs a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Televíziós Médiaszolgáltatási Igazgatója.

A műsor fontos missziója továbbá az is, hogy bemutassa a Balaton-parti településeket, azok különlegességeit, szokásait és kulturális programjait. Minden nap másik település áll majd a műsor középpontjában, így nyári hónapok alatt a nézők körbejárhatják a teljes Balatont és környékét, megismerhetik a magyar tenger és környékének rejtett kincseit, vagy akár azokat a zenei fesztiválokat, programokat, amik ugyancsak vonzzák majd az érdeklődőket.