Tóth Gabi: Értékelem és vállalom magam

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Június 3-án debütál Tóth Gabi legújabb videoklipje a VIVA-n, amit egy Facebookon közvetített beszélgetés előz meg. A nézők bele is szólhatnak a társalgásba: a kommentekben feltett kérdéseiket élőben válaszolja meg az énekesnő.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi pénteken Iszak Esztivel beszélget a VIVA Facebook-oldalán, majd az énekesnő legújabb, Ez vagyok én című klipje debütál a zenecsatorna tévéadásában. Az énekesnőt Iszak Eszti kérdezi többek közt az új dalról. "A szerzői Szabó Zé és Molnár Tomi - ők az a szerzőpáros, akikkel már évek óta együtt dolgozom. Úgy érzem, kifejezetten Tóth Gabis lett, bár a hangzása nem annyira rockos, inkább popdalnak mondanám."

Tóth Gabi új klipet mutat be a VIVA képernyőjén Forrás: Tóth Gabi

Nagyon szép, közeli képek készültek, amiből bárki láthatja, hogy én sem vagyok tökéletes. Nem vagyok egy hosszúnyakú topmodell, mégis nagyon jól érzem magam a bőrömben, szeretem magam, szeretem, hogy élhetek, értékelem és vállalom magam. Erre ösztönzöm a nézőket is és annak fontosságára, hogy ne más emberek véleménye határozza meg a személyiségüket, hanem az, ami önmagukból, mélyről jön és az, amilyenek ők maguk valójában" - mesélte.

Bár ez nem nagyon látszik a képeken, valójában rajtam volt egy egyészes fürdőruha is, így egyáltalán nem voltam zavarban a felvétel alatt. A víz viszont nagyon hideg volt, aminek meg is lett az eredménye: utána közel egy hétig feküdtem betegen otthon, de megérte."